Češi skutečně slaví 30 let let svobody, ale také 30 let od odchodu komunistů ze svých funkcí. A tato dvě období se nekryjí. Zatímco 30 let slavíme odchod státostrany ve správném termínu, svobodu zde máme postavenu jinak:

První skutečná svoboda nastala 28.10.1918 rozpadem Rakouska-Uherska a skončila mnichovskou dohodou (zradou) a kdy byla podepsána po půlnoci, tj. 30. září 1938.

Další skutečná svoboda nastala 1.1 1990 nástupem skutečných demokratů a skončila 31.prosince 1999 vniknutím teroristů do České televize.

 

televizní terorista Ruml a pak svoboda skončila

K těmto dvaceti létům se vyrovná svoboda, která zde vládla úžasných deset let mezi léty 1990 - 2000, než veřejnoprávní studia obsadili lepší lidé v čele se spacákem Rumlem a opět jsme sklouzli do jediné pravdy řízené Bruselem a hlídané neziskem či ministerstvem vnitra.

Pak nastoupila do studia jedna skupina, jeden myšlenkový proud a opět začali bolševicky psát a říkat, co si máme myslet a i kdy se za jiný názor (zatím) nestřílí, určité skupiny už vyhrožují jako mladí ze Sudetoněmecké strany (neformálně označovaná jako henleinovci). Chtějí podřezat svobodně zvoleného prezidenta, menšina vyhrožuje na ulicích většině, neuznává volby a vládu a tato anarchická skupina má bohužel dosah do veřejnoprávních médií.

 

Co na to masmédia veřejnoprávní?
Doba se opakuje

Takže já slavím 30 let od pádu komunistů, protestuji proti 20 létům nesvobody od přepadení České televize teroristou spacákem Rumlem, (v prosinci 1999),  aby byly zajištěny správné informace pro vstup do Evropské unie a nedopadlo to jako s brexitem, protože lid je blbý a pouze lepší lidé vědí, co máme dělat a co si máme myslet. Jsem smuten, že jsme měli pouze 30 let svobody za 100letou historii,  když připočítáme meziválečné období, než byla podepsána Mnichovská zrada mezi Německem, Itálií, Francií a Velkou Británií o postoupení pohraničních území Československa Německu.

 

Tolik nás západ miloval: vždy nás zradil, vždy nás obětuje k prospěchu svému. Pak nás Němci houfně zabíjeli po tisících lidech denně: "Proto nenávidíme Rusko."