Občané České republiky, také vám to hlava nebere? Zatímco podněcování k teroristickému činu vraždy na prezidenta Zemana se "v demokratických kruzích" bere jako normálka, dotace Čapího hnízda jsou prý nejodpornějším činem.

 

Ten nepoměr policie a státních zástupců bije do očí, a právě ten nepoměr nutí slušné občany České republiky, aby stáli za Babišem.

Vážně se dá srovnávat vražda prezidenta České republiky s dotací, kterou nakonec Babiš vrátil? Jaký jsme stát, jakou divnou součástí jsme divného celku zvaného Evropská unie, když nad teroristickými impulzy se slehla zem a možná ani čin dokonaný by nepřimněl policii a státní zástupce k vyššímu výkonu.

Ale z přiblblé a nakonec vrácené dotace se dělá státní převrat. Stejně jako kauza neprošetřené komando Šlachty a Ištvana proti dětem a matce tehdejší Nagyové. Pro kabelky...

 

 Váhy paní Justice, co neváží.

Podřežeme prezidenta Zemana jako svini.

martin-lang.png (576×607)

K jaké církvi patří Lang z ODS, že se to zametá pod kobereček, pane státní zástupče Zemane? A jaká církev tak strašně mlčí, když se jedná o jejího člena?

 

A kdo schvaloval trestný čin vraždy Zemana? Hrdý bojovník za Vlasovce. A nejen to. I další vraždu si žádal.

Přeji si usmrcení poslance Ondráčka za velezradu. Nemusim to opakovat potřetí, že ne? A děkuji za informaci.

A jenom malilinko bylo děláno bu bu bu.
 
 
 
Přitom Novotný už se na jedné vraždě, byť zprostředkovaně, podílel. Ale to je pohoda, neb je demokrat z ODS.
 PROSÍM, POROVNEJTE
 
  Jsem dobře placený za to, abych se s tím vyrovnal," řekl Novotný.
 
"Samozřejmě, my ji skutečně zabijeme. Ona se však zabíjí i sama, ale o tom se nebavme. Faktem je, že na ní dlouhá léta parazitujeme, lidsky ji už i lituji. Uvědomuji si, že když ji vyfotí pomočenou, je to nedůstojné, a že skutečně přispíváme k jejímu blížícímu se konci. Poptávka po ní je neskutečná, články o ní si otvírají i lidi, kteří bulvár nečtou. Pak jdou hranice stranou a budeme na ní parazitovat až do konce a ještě půl roku po něm. Je to tvrdé a morálně špatné, ale tak to je," řekl Novotný.
 
 Jeho slova naplnila. Bartošová ukončila svůj život skokem pod vlak. Protekční spratek, jak se Novotnému kvůli jeho otci přezdívá, ale jakoby na svá slova zapomněl. Už nikdy nezmění fakt, že i on, jak sám prohlásil pro slovenský server, Bartošovou zabil.
 
 
Iveta Bartošová, místo aby jí tato chátra pomohla, byla dohnána ke smrti. Prezidenta Zemana chtějí podříznout jako svini. Na Václava Klause se střílelo. Střelec byl hrdina. Ale to je v zájmu demokracie, že, pane morální Fialo, předsedo ODS. A vy další demokraté. A nejvyšší státní zástupce Zeman?
Mlčí...