Aby bylo jasno, že nadpis není reklama a útok na "nezávislou televizi", tak přesná citace a teprve pak názor. A takto podprahově manipuluje diváky stále: jakoby cíleně se moderátor(ka) zeptá a dostane JASNOU odpověď. A už se nepitvá nad hoaxem, prostě je to dané a my, ovce, to máme přijmout.

 

 NEPŘIJMEME, JDĚTE S TÍM BY DO... (Asi víte kam)

Dělá z nás podpráhově idioty?

"Chce spojení Ruska a Běloruska Putin?", ptá se sugestivně moderátorka na další setkání Putin - Lukašenko.

V podstatě se jedná o soustátí, říká Fištejn. Formálně tvoří Rusko a Bělorusko jedno soustátí, neboli "ztátní zvázek" doplňuje Jefim Fištejn, rodák z Ukrajiny - Kyjeva.

Má to Putin nějak dovyřešené, proč by chtěl nějaký nový úřad, takto by byl nový stát, zda by to byla dokonce federace, nebo konfederace, nebo nějaký superstát a on by byl v čele?

Takové by možná byly plány, ale takové nejsou nikde zveřejněné, je to pouze v Putinově hlavě.

I když obr by spolkl trpaslíka, v tomto případě.

 

Čtete dobře, v Čt jsou jasné výroky, kdy někdo vidí do hlavy Putinovi. A to vážně není dezinformace a veřejnoprávní hoax?

Takže z České televize zazní závažná úvaha, jak Putin požírá trpaslíky. A jak to ví? No nikde to není, nikdo to nenapsal, ale Fištejn z Kyjeva mu vidí do hlavy a tím je ta informace tak jasná, že to ani BIS nemusí prověřovat a žádat Čt o omluvu národu. Prostě Čt nelže a tak Fištejn jeho demagogie může vykládat, jak je libo. Všechno je sice v (Slovo BY představuje kondicionálový - podmiňovací - tvar slovesa BÝT), ale paní moderátorka nezatrhne tyto bláboly, to jenom kdyby takto někdo hovořil o EU. Ale ten tam prostor nedostane, tak můžeme být klidní. Pluralita. V nezávislé veřejnoprávní...

 

Má Putin důvod - vysvětlení

Ve skutečnosti se jedná o to, že Bělorusko využívá ropu a její výrobky jako přidanou hodnotu a výrobky prodává dráž. Jako Německo naše či USA venezuelské, s tím rozdílem, že je to obráceně: Německo okrádá nás, USA Venezuelu, zatímco Lukašenko (nutno zdůraznit po dohodě zatím za základnu) obírá Rusko. A pokud jasně neřekne moderátorka, že je to pouze názor Fištejna, když důkaz není, měla by letět na hodinu.

 

Kdyby toto udělal třeba Soukup (TV Barrandov), už by létaly statisícové pokuty. Děkujeme vám rado RRTV. To je ta spravedlnost.

 (odhalujeme veřejnoprávní skryté dezinformace)