Generál Andrew Rohling, výkonný velitel americké armády pro Evropu, ujistil, že účelem cvičení není provokovat Rusko. „Cvičení není cíleno proti žádné určité zemi,“ řekl zástupce hlavního velitele pro Evropu.

 

To, že jsou všechny zbraně namířeny na Rusko a USA se snaží základnami obklíčit Rusko je čirá náhoda, protože mírová armáda nikdy nezabíjí, pouze humanitárně bombarduje, všude rozsévá pouze mírové bomby, nebo mírový plyn "Agent Orange" a jenom mírově znásilňovala a upalovala malé holčičky jako v My Lai.

Masakr v Mỹ Lai byla masová vražda 504 neozbrojených vietnamských civilistů, včetně žen a dětí, kterou spáchali míroví vojáci 23. pěší divize Americal U.S. Army. Spolu s masakrem v No Gun Ri v Korejské válce o osmnáct let dříve byl masakr civilistů v My Lai jedním z největších zvěrstev provedených americkými silami ve 20. století. Mnohé civilisty povraždili na rýžových polích v okolí, na ulicích či přímo v domech. Mnoho dětí bylo před smrtí znásilněno nebo mučeno. Celkově US ARMY "mírově" zmasakrovala 504 civilistů. Za to byl dokonce JEDEN VOJÁK odsouzen. Znásilňování, mučení a upalování malých holčiček bylo přece v zájmu amerického lidu a světového míru.

březen 1968, šílená zvěrstva - originál My Lai

Prý masakrováním, znásilňováním a upalováním malých holčiček bojovala americká armáda nejen za světový mír, ale i proti komunismu.

 

A pak přišlo 21.století míru

V roce 2003 koalice vedená Spojenými státy svrhla údajný diktátorský režim Saddáma Husajna a zahájila mírovou okupaci Iráku. S příznačným názvem „Operace Irácká svoboda“. Válka v Iráku si vyžádala 461 000 civilních obětí.  Příčinou většiny zaznamenaných úmrtí bylo násilí. V důsledku "Operace Irácká svoboda". Všichni Iráčané (stejně jako tenkrát Vietnamci) kteří své území bránili, byli prohlášeni jako teroristé a jejich vůdci byli převezeni do věznice Quantánamo. Někteří jsou tam bez soudu uvězněni dodnes, ač i Obama slíbil, že tuto věznici zavře.

Mnozí z těchto území (nejen Iráku, ale Libye, kde také zasahovala americká mírová armáda a v dalších zemích, kde USA prováděly arabsko - oranžovou revoluci) se přesunuli do Evropy, mstí se nám a Merkelová je vítá. Všechny státy, kde zasela americká armáda trvalý mír, jsou rozvráceny, zmasakrovány a pouze Sýrie se daří Rusku osvobodit, i když ani tam ještě není klid. Z Vietnamu se musela mírová americká armáda stáhnout, protože celý svět proti mírovým zvěrstvům US ARMY protestoval, ale nejvíce obyčejní lidé v USA.

 

Nyní se tato mírová americká armáda přesouvá do Evropy, aby i zde zajistila trvalý mír. Součástí manévrů bude nácvik výsadku sil rychlé reakce do Gruzie, která je členem NATO.

Cvičení Defender Europe 2020 se blíží.

 

Wikipedie

Po "Operaci Irácká svoboda" dva miliony Iráčanů uprchlo po roce 2003 do zahraničí a další dva miliony jsou uprchlíky ve vlastní zemi. Počet iráckých uprchlíků roste každým měsícem o 40 až 50 tisíc. Podle Sary Flounders charakterizují situaci iráckého obyvatelstva následující údaje:

  • 43 % Iráčanů žije v absolutní bídě. Nezaměstnanost dosahuje 50 %.
  • 70 % Iráčanů nemá přístup ke zdravotně nezávadné vodě, 80 % nemá k dispozici fungující hygienické zařízení. Roste počet průjmových onemocnění a cholery kvůli znečištěné pitné vodě.
  • 70 % iráckých dětí nechodí do školy
  • Více než 40 % iráckých učitelů, inženýrů vodních staveb a lékařského personálu opustilo po roce 2003 zemi

 

Související

ROK 1968 padesát let od utajení masakrů a znásilňování, které předcházely rozhodnutí okupace