USA každý den vysílají výhrůžky, že ten a ten se údajně vměšuje do americké politiky. Zvrácenost kolem prezidenta Trumpa skončila v jakémsi patovém vítězství, ale je záhadou, že senátoři zvolení za Českou republiku, že europoslanci zvolení či dosazení jako Jourová za Českou republiku kolaborují, práskají a dehonestují jak Českou republiku, tak výsostné právo České republiky a žádají internacionální pomoc proti našim občanům!

 

Je to velezrada, pokud se jedná o zástupce lidu a České republiky?

Paradoxně "velezrada" je jen u prezidenta a rozhoduje o ní žalobce který zde představuje Senát zastoupený jeho předsedou nebo jinou Senátem pověřenou osobou. A tak senátor, který se dopustí velezrady a žádá Rubia či Brusel o útok proti České republice, respektive proti jejím občanům, může v případě zakročení prezidenta sám iniciovat žalobu na prezidenta za velezradu.

Jakoby zde byla cítit absurdita HLAVA XXII.

 

Z logiky selského rozumu se dopustili velezrady jak senátor Fischer, tak senátor Lukáš Wagenknecht a poslanec Jan Lipavský (oba Piráti) kteří napsali americkým zákonodárcům, aby chystaný obchod televize NOVA prověřili. Představte si, že zákonodárci USA žádají, abychom prověřili CNN, Svobodnou "americkou" Evropu, odposlouchávali Rubia a další americké senátory jako to dělají oni. To by nastal dramatický útok.

Jakým právem oni zasahují do výsostných práv občanů České republiky?

 

Chápe pan senátor Fischer, Wagenknecht, Lipavský či Jourová, že stále existuje zákon o vlastizradě?

Vlastizrada je trestný čin podle § 309 trestního zákoníku, který spáchá ten „občan ČR, který ve spojení s cizí mocí (každý stát mimo Českou republiku) nebo s cizím činitelem (osoba, která sice není oprávněna jednat jménem cizího státu, ale má na politické dění v něm významný vliv) spáchá trestný čin rozvracení republiky (§ 310), teroristického útoku (§ 311), teroru (§ 312) nebo sabotáže (§ 314)“. Za takový čin zákon stanovuje trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest, popřípadě vedle toho též propadnutí majetku.

Včera se premiér Babiš rozčílil, že jsou stále silnější útoky proti České republice a proti občanům České republiky zástupci, kteří jsou zvoleni za Českou republiku. .Nenastal čas se sjednotit, než nás někdo definitivně "osvobodí" a Česká republika bude zrušena?

Jak je možné, že zde určité spektrum politiků může obvinit kohokoliv z čehokoliv a jsou naprosto beztrestní? Skupina PPF se vůči Rubiovi ohradila. Ale co senátor Fischer? Kdo ho chrání?

 

Odkazy zde 

Americký senátor podle PPF vychází z nepravdivých ... - Lidovky

Rubio ani Fischer neuspěli: Akcionáři CME schválili prodej skupiny firmě PPF