Proč veřejnoprávní televize terorizuje beztrestně ty, kteří se neumí bránit? Nenastal čas, aby šla do karantény? A nachází se v předsmrtné křeči! Lidé po spatření vytřeštěných moderátorů na inteligentním kanálu Čt 24 padají do mdlob, koronavirus je válcuje a houfně utíkají do obchodů fasovat zásoby na pět let dopředu!

 

Včera Penny v úžasné lokalitě Dubí na E 55:

babka kolem 70 let. Nákup v košíku 10kg hladké, 10kg hrubé, 15kg cukru a 10 litrů trvanlivého mléka. Vytřeštěně se třásla, aby jí to u pokladny nesebrali, A bomba: Česká televize ji údajně vysvětlila, že se musí zásobit, protože nebude moct vyjít ven, jinak umře. Je stará.

Další rodina: asi 50 balíků špaget, 20kg hladká mouka, 20kg hrubá mouka, 50l trvanlivého mléka a 10 plat vajec. Těch velkých. A žádní důchodci - kolem 35 let. A nasupená dáma se rozčílila: jste blbej, televize hlásí, kolik lidí umře a vy jste debil a děláte si z nás ještě srandu. Už je to za hranicemi. Celkem vlekli dva plné vozíky a zaplnili jimi celý kufr nové Octavie. Asi aby si to auto ještě užili, než zemřou na koronavirus.

Vlastimil Soptík facebook

 

A na Čt24 běží každých 10 minut vstup, kde vytřeštění moderátoři a moderátorky zastavují kde koho a vyptávají se, zda už koronavirus překročil naše hranice a zda už český národ houfně neumírá.

 

Pozor panika

Pokud toto není zločin, tak už ničemu nerozumím. Babičky vyberou důchody do "mrtě", možná skonči v exekuci a nikdo neví, co tím veřejnoprávní médium sleduje. A když se k tomu přidá podraz, že stát má zásoby na jeden den...

Ne, to není panika, ale terorismus proti vlastnímu národu. Šmejdi jdou do kriminálu a veřejnoprávní televize vyděsí k smrti stařečky a babičky a zaostalejší občany a nic se neděje? K čemu je vystoupení předsedy vlády, že se nemá šířit panika, když veřejnoprávní televize dožene vyděšenější lidi k šílenství a nikdo ty šmejdy nepotrestá?

 

Související

Koronavirus: za zločin paniky by měli jít konspirátoři do kriminálu!