Salbultamol kontra WADA. Antiruská komedie. Vlastně podraz. Koukalová a Šlesingr. Za tu špínu je Bůh potrestal. Mohou si závodit mezi sebou. Koronavirus a příroda je neúprosná. Spravedlivá. Je to trest za podraz.

 

V čem ten podraz je? Že upozornili na nesrovnalosti v dopingu?

Za toto by měla být pochvala. Kdyby... Kdyby zbaběle (možná za úplatu) nezaútočili pouze na Rusy, zatímco Norové, Finové a Švédové, stejně jako další vozí celou lékárnu veřejně s sebou a to je v pořádku. Jenom ti Rusové.

Z plného srdce přeju, aby tito sportovní šmejdi dopadli v životě tak, jako se chovají ve sportu.

A ještě jednou:  zlikvidovat doping ze sportu, tak jednoznačná pochvala. Ale sejmout pouze toho, koho z neznámého důvodu (peníze nebo nenávist) mám doporučené a ostatní se mohou zdrogovat jak libo! Neuvěřitelné svinstvo!

Šlesingre a Koukalová, po závěru nesportovní kariéry vám přeji vše nejhorší. 

Bůh to vyslyšel.

 

Doplnění:

salbultamol

Preparát obsahuje salbultamol, který zvětšuje objem plic a napomáhá lepšímu dýchání. "Počet dávek vypadá obrovský. Chápu to. Ale pokud se to rozdělí, tak číslo bude menší," vysmívala se lékařka norského olympijského týmu Mona Kjeldsbergová.

Zajímavé, kolik článků o zdrogovaných běžcích z internetu zmizelo a jenom Rusové jsou dopingoví zločinci. Norové jedou na doping přes údajné astmatičky. Norky a Norové umírají na astma, stejně jako ze Švédska a Finska. Léky na astma? To je to nejmenší, směje se Neumannová. Stejně jako Norky. Vědí, jak s Rusama vyběhli. Jedni smí a druzí ne? Světovou dominanci potvrdily ve Finsku především norské běžkyně, které vyhrály všech šest disciplín šampionátu, z toho si šestatřicetiletá Marit Björgenová pověsila na krk rovnou čtyři zlata. "Stál jsem na posledním mezičase a úplně jsem slyšel, jak měla přibíhající Justyna (Kowalczyková) těžký dech. Další zdravé holky také sípaly. A pak mě míjela Björgenová. Astmatička, jejíž dech přitom nebyl skoro vůbec zrychlený," stěžoval si před šesti lety na MS v Oslu trenér Polky Justyny Kowalczykové, když ji právě Norka dvakrát porazila.

Norové mají výborné lékařské zázemí, a pokud je tu tahle možnost, bezezbytku ji využívají," říká dvojnásobná mistryně světa Neumannová. "Kdyby sportovci po celém světě užívali k lepším výkonům jen tyhle látky, tak by to ještě bylo dobré," dále zavtipkovala Neumannová. Fourcade zuřil, že se to provalilo. Zakázané to nebylo, tak to doping nebyl. Prý až to WADA zakáže, tak to doping bude.

Od roku 1992 norští lyžaři získali 61 medailí na zimních olympijských hrách.  Z těchto 61 medailí získali 44 medailí údajní astmatici.  Jsou čistí. Pouze Rusové...

To svinstvo je nekonečné. Pohrdám našimi biatlonisty, když toto zneužili k vlastnímu prospěchu. Co za to dostali se můžeme jenom domýšlet, ale z čistoty sportu to není. Protože pak by protestovali proti všem dopingovým šmejdům. Ale jedou pouze na antiruské vlně a za jaké výhody nepřiznají.