Naši státní zástupci si troufnou pouze na dělníky a obyčejné lidi co nadávají na internetu, zatímco evidentních provokací Kalousků, Hohlmeierových z bavorské CDU, Wagenknechtů, Fialů a jim podobných extremistů se bojí? Každý den jsou útoky na Babiše za hranou. A nic. Ale i Babiš je člověk, byť politik!

 

Když jedno obvinění padne, vytáhnou další a tak to běží pořád.

Opačně to zneužívání není trestné?

Prohlášení

Nikdy nebudu souhlasit z Babišovým přístupem kontroly kontrol a přebujelé administrativy, ale vždy budu chránit svého svobodně zvoleného prezidenta a premiéra, pokud nebude kolaborant a zrádce.

A to evidentně premiér Babiš není, zatímco stačí chronologicky zveřejnit veškeré činy a spolčování s cizími mocnostmi několika procent našich politiků. Každý si může dosadit dle důkazů! Dokonce žádají internacionální pomoc z USA a Bruselu!

Přes 30% občanů tohoto státu stojí dle průzkumu za osobou Babiše a ANO, a dle odhadů až 70% stojí za premiérem Babišem, pokud je napadán ze zahraničí. (Oficiální průzkum se raději nedělá, proto odhad dle ohlasů)

Proč nevyšetřuje bavorská policie extremistku Hohlmeierovou? Jsou Němci víc než Češi?

Agrární komora ČR už Sassolimu napsala a na svém webu uvádí, že Hohlmeierová nejedná nestranně, přiznává sympatie k některým nevládním organizacím a politickým hnutím. 

Komora upozorňuje, že se europoslankyně nesetkala s jejími zástupci, ale se zástupci menšinové Asociace soukromého zemědělství. 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/bavorsko-europoslankyne-csu-nemecko-vyhrozovani-vyhruzka.A200305_165718_zahranicni_dtt#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

 

Pane premiére Babiši, jako rodilý Čech křtěný Vltavou, nejsem Váš volič, ale jednoznačně stojím za Vámi jako českým svobodně zvoleným premiérem a věřím, že většina tohoto národa! Ani Hitler nám nevládl navěky, stejně jako Stalin!