Jak je vše jednoduché: herci,  komedianti a zpěváci prý nebudou mít na výplaty a v nemocnicích se nedostává pomocného personálu. Takže děkujeme hercům,  komediantům a zpěvákům, že půjdou jako avantgarda v čele a současně si vydělají na chudé mzdy.  Přece to stále tvrdí!

 

A lidem pak ani dodatečné dotace nebude vadit, pokud se Hrušínský, Klus, Banga či Aňa Geislerová (doplňte si další) zapojí do pomoci!

Mimochodem, všimli jste si, jak zmizely neziskové organizace v čele s Člověkem v tísni, kde je konec Evropským hodnotám s porno Jakubem Jandou a Amnesty International? Jsou fuč? Kam zmizel Halík, který má pomáhat postiženým, či ohroženým? Kde je Šimon Pánek, tolik aktivní, když byl za ochrankou? Jak pomáhá lidem v tísni? A kde je ten jeho aktivní ansábl vykladačů pravdy, když jsou školy zavřené? Budou si chodit pro výplaty? A kam zmizeli junáci a pionýrky z Amnesty International, když je potřeba každé ruky? Vylez, Davide Ondráčko a mazej pomáhat, nejenom žvanit za naše peníze!

 

Kam se všichni nadupaní mladí a odhodlaní vytratili, když mají jít v čele, jak vždy hlásali? A když je krize, mají plné podolky?

Kdy konečně začnou lidem pomáhat?

A ta spodina kavárenská zase vyleze, až bude po nebezpečí?

Premiére Babiši, seberte jim jako vláda všechny státní peníze, pokud se nezapojí do pomoci aktivně a jenom budou žebrat jako Hrušínský. Nebo nás budete vyplácet stejně jako herce, komedianty a zpěváky a další velkohubé moralizátory kavárenské?