Zpráva převzata z Reuters je natolik závažná, a hlavně uklidňující, že snad výjimečně zveřejňujeme hned, aniž ověřujeme: hrůza Wu-chanu je minulostí, lidé se vrací do práce a dodávky do Evropy se obnovily, jak dnes oznámil a potvrdil i guvernér ČNB Rusnok.

Úžasná zpráva.

Do práce se mohou vrátit například lidé, kteří se podílejí na výrobě léků, zdravotnických potřeb či výrobků denní potřeby.

Postupně se budou k normální činnosti ve Wu-chanu, který je důležitým průmyslovým centrem, vracet i další sektory důležité pro ekonomiku země. S návratem lidí do práce souvisí rušení některých dopravních omezení v různých částech země. Školy ve Wu-chanu však zůstávají zavřené a u hromadné dopravy stále platí určitá omezení, píše Reuters. Samozřejmě to ještě chvíli potrvá, ale konečně si tam lidé mohou vydechnout, byť s rouškou.

 

Doplnění

A nyní by bylo i zajímavé dohledat, jak se mnozí ironicky "komunistické Číně" smáli, že staví narychlo provizorní nemocnice pro takový nával nemocných. Nyní to přišlo k nám, a političtí šmejdi, co chtěli vydělat na zesměšňování a urážkách Číny a postižených občanů (Pirátem Hřibem a jeho provokacemi počínaje a různými aktivisty jako je Janda od tyče z Evropských pseudohodnot konče) jsou vytřeštění, jak to ta komunistická Čína zvládá a jak Evropa šílí. A politici se najednou stahují do sklepů, místo aby stáli neohroženě v čele a pomáhali, kde je třeba. (Až na vládu, která jede nadoraz)

 
A proč řetězově dál? Protože toto by měla veřejnoprávní televize vysílat jako "placebo" pro vyděšené, zoufalé lidi", které 24 hodin denně straší, že umřou! A my musíme tu špinavou Dvořákovsko - Moravcovu propagandu děsu nahrazovat pozitivními zprávami. Tam to totiž proběhne jednou a zapadne. Je to hnus!
 
Pomožte vyděšeným, hlavně osamoceným lidem touto zprávou, že není konec světa. Děkujeme