Jak je možné, že lékaři v první linii neměli žádné roušky a respirátory a nikdo na magistrátu u Piráta Hřiba nic netušil? Jak to, že hejtmani netušili, že zubaři prskají bacily na pacienty (moje zubařka byla výjimkou), ukrajinští lékaři a zubaři zde fungují jak za krále Klacka a nic se nedělo?

 

Měli by být potrestáni primátor Hřib a hejtmani za šílená zvěrstva mezi lékaři v první linii?

Ptali jsme se náhodných 50 chodců na Smíchově, zde je ošetřovali zubaři s rouškou (minulý rok). Ani jeden nebyl u zubařky (zubaře), který by roušku používal! Je to normální v roce 2020? A dokonce když jsou tam ukrajinští lékaři či zubaři, tak šílí!

 

Co dělá primátor Hřib místo hledání nové magistrátní znělky a útoků na Čínu? Kulový!

Co dělal Šmucler a Kubek, když takováto zvěrstva byla celá léta u lékařů a zubařů v první linii?

 

Ta drzost, že příjdete k zubaři a on tvrdí, že žádnou roušku nemá, protože ministr mu nedal. Tak ten lékařský dobytek ošetřoval pacienty a chrchlal jim bacily do obličeje? Kdo tato zvěrstva připustil?

A tak vypadalo celé naše zdravotnictví poslední léta: ti kvalitní pracují jako pendleři za české daně a německé mzdy, a natahali jsme sem nevzdělané, či nehygienické špíny odevšaď! A naši se přizpůsobyli! Takže kdo za to může?

To se ale bude řešit později: nyní by měl stihnout tvrdý trest lékaře a zubaře v první linii, kteří se vykašlali na hygienu a chrchlali bacily na pacienty, místo aby je chránili. Špína, která se usadila v našem zdravotnictví a pouze vydírala o co nejvyšší platy. A nad nimi jsou primátoři, hejtmani, Kubek, Šmucler a pak ta vydírací skupina, která se vykašlala na pacienty a hlavně žádala násobné platy - pamatujete na heslo: NÁŠ EXODUS - VÁŠ EXITUS - SYPEJTE PENÍZKY?

Co by mělo následovat? Tvrdé postihy pro lékaře a zubaře, co ordinovali a ohrožovali pacienty, místo léčení. Kteří nemají hygienické potřeby a vykašlali se na ně! Trest pro primátora Hřiba a hejtmany, kteří neplnili své povinnosti a nekotrolovali zvěrstva v ordinacích. A vládu ohodnotíme po skončení epidemie!

A vy (nejen) Pražáci, kolik vás ošetřovalo  lékařů a zubařů v rouškách? Tak zavři Piráte Hřibe hubu a jdi se pomodlit, aby ti tu flákárnu na magistrátu bez zodpovědnosti neomlátili nakažení o hlavu a lékaře se zubaři bez roušek potrestejte. Tvrdě dle Hypokratovy přísahy! Vše měli vždy mít a ne až nyní!