Doufám, že schválíte podle nařízení  soudce Výborného (synáčka známého politika) a Prouzy, aby mi tuto cenu za skleničku vody žebrota dělnická vykompenzovala. Chápete, jaké mám ztráty? Už ani na Ferrari 250 GTO za 1,45 miliardy nemám. To je šílené. Dám trestní oznámení.

 

Tak tyto výkřiky už několik dní letí masmédii a člověku se otvírá kudla v kapse! (Obrazně, pro hnidopichy). Prouzu nezajímají lidé, pana soudce nezajímají lidé, ale firmy prý měly zisky, byty pronajímali za 100 000Kč měsíčně (Airbnb) a najednou nemohou Českou republiku okrádat. A najednou je v Praze tisíce bytů volných. A tak chtějí dát vládu k soudu, abychom tyto zlodějny uhradili my, normální lidé. Jejich 1000% zisky. Mimochodem, do USA šlo z tohoto podvodu Airbnb ze světa kolem 5 miliard dolarů. To se to Američanům mlaskalo, když náklady na všechny služby jim cálovali obyčejní lidé i z České republiky.

 V roce 2015:

Vnímáme, že si na to lidé stěžují. Vadí to českým zákazníkům, kteří tvoří čtyřicet procent cestujících na Ruzyni. Cizinci s tím problém nemají,“ tvrdil Richard Kalhous, generální ředitel firmy HDS Retail, která patří do skupiny Lagardere a v Česku měla na starosti obchody i restaurace na letišti. Podobně jako pivo zlevnili například vodu ze 110 na 79 korun, pod stokorunu zlevnila i káva.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/letiste-snizilo-ceny.A150828_164908_ekonomika_fih

„Je nepřípustné, aby se v restauracích podávala voda zdarma. Každý provozovatel má určité náklady a je na něm, jestli bude vodu nabízet zdarma nebo za poplatek,“ řekl prezident asociace Václav Stárek.

 

Co vytýkám vládě: jak jste poznali, lotr Babiš je ironie, ani nejsem prodejce vody za 79 Kč.  Vadí mi, že Schillerová předřadila dluhy zlodějnám. Místo aby seškrtala šmejdy z výplatních listin, nejdříve rozhazuje a někdy v budoucnu se pokusí šetřit. Přitom je čas na seškrtání zbytného a pokud to nestačí, pak teprve dluh. Pokud by to vláda udělala, měla by větší podporu než Orbán v Maďarsku. Podléhat vyděračům nesmí, protože jinak Schillerová Babišovi a ANO prohraje volby!

 

A nyní věcně: odmítám, aby vláda kompenzovala ztráty šmejdů, co prodávají vodu, obyčejnou vodu za 79Kč. Odmítám kompenzovat šmejdy, co prodávají pivo za 150Kč. Nebo lépe řečeno, je mi jedno, když si to někdo koupí. To je trh. Ale kompenzovat se má cena, za kterou nakoupí a ne 1000% přirážky!

Ředitel Soukup TV Barrandov pláče, že mu inzerce klesla o 70% a stát by měl ztráty kompenzovat.

Dnes najednou dovolenou na Seychelách ruší, na Ferrari musí šetřit delší dobu a to je hrůza. Proto žádají soudce Výborného, (tatíček a bratříček nad ním drží ochranou ruku - jsou přece KDU-ČSL) aby zajistil, že Babiš nám sebere peníze a těmto lotrům je vydá. Nenažraní lumpové, co okradou i vlastní  babičku. Jasně, že souhlas s plošnou kompenzací oněch (15000Kč + na dobu nutnou) pro všechny, kteří by neměli na zaplacení nájmu apod.. Od toho státu peníze posíláme. Měla by to být pojistka. Ale vyplácet sta miliard na šmejdy, co neví, za kolik prodat obyčejnou vodu a pronajímají byty cizincům v nehorázných ziscích, zatímco mladá rodina nemá ani na garzonku? A zisky posílají... Do zahraničí!

Pane vire koronavire, (mimo mrtvých) upřímně vám děkujeme, že jste tu pseudolegální zlodějnu odhalil a konečně je vidět šmejdům až tam - víte kam.

 Mimochodem, Kalousek je zločinec a lže: Babiš by nic podnikatelům ze svého nekompenzoval. Vláda by rozdala NAŠE peníze z našich daní! Navíc, Babiš nic nezavřel, ale koronavirus. Tak ať ho extremista Kalousek žaluje!

Kalousek: Stát by měl přispět podnikatelům, když jim zavřel provoz

 

P.S. Všimli jste si, že Kalousek v době krize jako ministr škrtal, až mu to vytýkali a dnes adoruje Maláčovou, že rozhazuje miliardy, kudy chodí? Ta korouhvička je skutečný šmejd. Hlavně, že mu to sype. Poslanci TOP 09.