Zpráva Deníku N, z tajných zdrojů BIS a neznámého zdroje poslanecké sněmovny: jednoznačně bylo prokázáno, že zpráva je pravdivá. V Ruzyni vystoupil z letadla muž a mluvil rusky a měl tašku. Zda v ní byla jaderná bomba nadále zjišťujeme, neb ten občan rusky mluvící je stále na našem území.

Závažné:

kdyby jaderná bomba vybouchla, budeme neprodleně občany Prahy a České republiky informovat.

 Samozřejmě satyra. Kdyby...

Jsou dvě možnosti: buď jsem totálně debilní a zprávu jsem nepochopil, nebo...

Jenomže fraška se zamotává:

 

Pan Rus ať si tady klidně chodí, až někdo zemře po výbuchu jaderné bomby (nejsilnějším jedu), tak víme, kde viníka hledat, i kdyby ho použil kdokoliv jiný. Návod jsme vytvořili a je to na vás, naši milí spoluobčané, naznačuje BIS. Takže se nebojte někoho zabít, viník je znám předem.

 

Fraška nebo nebezpečí?

A pic kozu do vazu, už je zde první výkřik:

Podle člena výboru uvedené skutečnosti poslancům potvrdil ředitel Bezpečnostní informační služby (BIS) Michal Koudelka. Česko ruského diplomata zatím nevyhostilo, protože nemá přímé důkazy, že dotyčný se skutečně k spáchání kriminálního činu chystá. Mužův příjezd potvrdil ministr zahraničí Tomáš Petříček. Zda měl muž jed, nechtěl komentovat. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rusko-diplomat-cesko-agent-prijezd-tajne-sluzby-bezpecnostni-vybor-hrozba-ricin-riziko-koudelka-bis.A200506_123910_domaci_pmk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

A Lidovky jedou ještě dál: nikdo nic neví, ale Kundra a zdroj může sedět až osm let.

Trestní oznámení podala Bezpečnostní informační služba (BIS). Potvrdil to mluvčí civilní kontrarozvědky Ladislav Šticha. „Vzhledem k tomu, že v minulých dnech došlo k úniku části klasifikovaných informací, což negativně ovlivnilo naší práci, podali jsme trestní oznámení. Z dosavadního šetření vyplývá, že k nezákonnému prozrazení utajovaných skutečností došlo mimo BIS,“ napsal webu Lidovky.cz Šticha.

Oznámení přistálo na stole vrchních žalobců v Praze. „Na váš dotaz nemůžeme poskytnout - vzhledem k režimu, v němž jsou veškeré informace ohledně vašeho dotazu – žádnou odpověď,“ uvedla Lenka Bradáčová, šéfka Vrchního státního zastupitelství v Praze. Blíže se k případu nechtěla vyjádřit. Podle informací Lidovky.cz musejí ale žalobci prověřit, zda a kdo se případně dopustil trestného činu ohrožení utajované skutečnosti.

Tomu, kdo úmyslně vyzradí nepovolané osobě utajovanou skutečnost klasifikovanou stupněm utajení Přísně tajné nebo Tajné, hrozí tři až osm let za mřížemi. Případ také může skončit dalším šetřením u Národního bezpečnostního úřadu, který může provinilci udělit citelnou finanční pokutu.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/bis-podala-trestni-oznameni-kvuli-uniku-informaci-v-kauze-rusa-s-ricinem-setri-to-bradacova.A200506_161043_ln_domov_tmr#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main

Takže shrnuto: muž z Ruska skutečně přijel a my nevíme, zda měl v tašce prášek na praní, šňupací prášek, nebo ricin. Nebo zda vůbec v tašce něco měl. To ví pouze Kundra a my to nadále zjišťujeme. Je to zrovinka v okamžiku, kdy jede propaganda a dezinformace kdo osvobodil Českou republiku v roce 1945, v okamžiku, kdy se má jednat o výstavbě jaderné elektrárny a nejkvalitnější kandidát je ruský Rosatom, což přivádí mnohé k šílenství.

A ještě jedno: Češi už jsou unaveni nepřetržitou nenávistí a štvaním, které se na nás valí z veřejnoprávních médií, Bruselu a od lidí jako je Kalousek, Jourová, Hřib, Novotný či Kolářové a může přijít doba, že občané neuvěří, i když nám bude hrozit skutečně smrtelné nebezpečí. Jako v pohádce: jen tři prstíčky si ohřeju...