Zadarmo se to dlouhodobě kvalitně dělat nedá. Aby nás informovala nezávisle. Aby si ji nikdo nemohl uplatit. Aby ji nikdo nemohl ovlivnit ve svůj prospěch. Potřebujeme nezávislou Českou televizi, nezávislý Český rozhlas," řekl dokumentarista a předseda výkonného výboru FITESu Vadas za jásotu posluchačů adorujících "vyváženost" Čt. Tu probruselskou!

 

Urážky, urážky, urážky a lži: a jak má potom veřejnost a my reagovat?

"Jednou budem dál", řval  jeden z pořadatelů akce. Jakýsi Ray Baseley, co se zasloužil o Českou televizi: "Českou televizi zasáhlo zvolení nových zástupců do její rady. A kvůli tomu jsme dnes také tady." A když nedáte víc, děkujeme, odcházíme, jakoby partička naznačovala...

Česká televize patří nám, bruselským svazákům a nikdo nám ji nevezme, ječely partičky z úderky Čt!

Nebylo by od věci udělat informační referedum, zda občané České republiky tuto bruselskou úderku ve veřejných médiích chtějí!

Fedor Bruoth, Ray Baseley - záhadní čeští pořadatelé, co tvrdí, že Česká televize patří jim

 

Kdo to je: Activist coordinator @milionchvilek Brand Designer CHECK OUT - iReporter, který si českou televizi nenechá vzít.

 Tento Activist coordinator Milionu chvilek se jmenuje... Tá da dá: údajný iREPORTER České televize Ray Baseley

To je on, Ray Baseley - Milion chvilek, co mu prý také patří Čt

Ray Baseley

adresa mého profilu: ceskatelevize.cz/ireporter/tv/ray-1
 

 

 A zde další, přečtěte si jeho názor

Není co dodat

 

A pak přišel výhružný soudružský dopis z Bruselu

European Centre for Press and Media Freedom.

Jestli nás neposlechnete, my si to s vámi vyřídíme. (Pošlou na nás tanky jako Leonid Brežněv?)

Tato soudružská úderka probruselská vyjádřila odpor proti volbám do Rady ČT a vzkázala poslancům, že je sleduje. Prý našim poslancům z Bruselu neschválili volbu do Rady Čt a drze si tam navolili, koho chtěli, i když se to Pirátům nelíbilo. My vám nařídíli zvolení Bakalova Klímy a vy zločinci z České republiky jste zvolili Luboše Xavera Veselého, Hanu Lipovskou a Pavla Matochu. Ta drzost. My, nástupci Brežněva z Bruselu si na vás posvítíme.  „Výsledek volby považujeme za znepokojivý vývoj vzhledem k udržení mezinárodních standardů a nezávislosti veřejnoprávní televize“.

Pokud však zvolíte zástupce Bruselu, bude Česká televize vyvážená, protože jedině Brusel je vaší zárukou.

 A parta 200 lidí demonstruje za Českou televizi v čele s...

Zajímavé, jak to spolu souvisí: všimněte si ČESKÁ TELEVIZE A MILION CHVILEK - ZDE MÁTE DŮKAZ

Ray Baseley

adresa mého profilu: ceskatelevize.cz/ireporter/tv/ray-1

Ray Baseley

✌? Production coordinator @milionchvilek

 A už jsme doma - nenápadně...

 A stále se ještě divíte, jak je koordinovaná reklama a reportáž Milionu chvilek v České televizi?

 Pokud si rozklíčujete kdo nám spílá a sprostě vyhrožuje, kdo dělá provokace, kádruje, dezinformuje, likviduje názvy náměstí, útočí na Rusko a Čínu, přejmenovává letiště Ruzyň a staví lavičky, soudečky a záchůdky Václava Havla, neboli extremisté v počtu několika tisíc lidí, aniž deset miliónů občanů v referendu o tom smí rozhodnout, tak je snadné řetězce špíny dohledat. Naučtete se to, naši milí čtenáři. A pak si mohou manipulátoři manipulovat jak chtějí...

P.S. Odhad je, že systémem odměn si Moravec vydělává až 500 000Kč měsíčně, a zákon o informacích?  Za naše peníze se nám Moravec vysmívá do očí!