Za bolševika a totality zde bylo 14 milionů chvilkařů z 15 milionů. V každé hospodě nadávali na komunisty, v každé hodpodě se smáli komunistům a vymýšleli na ně vtipy. Dokonce polovina komunistů se tomu smála.

 

V čem se lišili od této prapodivné partičky?

Zatímco tenkrát nadávali lidé, co skutečně pracovali, stačí si probrat jednoho po druhém z partičky protestantů dnes. Ani jeden v životě nedokázal nic, jenom lézt do konečníků božských bruselských vůdců. A lidé, co se scházeli třeba na Letné? Jeden nadával, že má malý plat, druhý byl nespokojený s kamiony u svého domu, třetí nadával na počasí, čtvrtý se šel na Letnou vybouřit a zanadávat z plezíru a pátý tam šel bojovat proti totalitě v padesátých létech (jako Kocáb např.) a slavně zvítězit v minulých válkách.

A pokud připočteme tisíce novinářů, korespondentů a čumilů, zbyde jenom jádro, které nepracuje a věnuje se profesionálně protestům v čele s Minářem.

Pak tu jsou záhady s pohyby na účtu, z něhož je zde ukázka

 

Vše čisté, zapomeňte?

 

Další záhada je propojení Milionu chvilek a iREPORTERA, kdy celé minulé akce byly inzerovány veřejnoprávní televizí, byly vysílány a zajišťovány.

Neměla by se tím zabývat rada RRTV a rozkrýt finanční zázemí veřejnoprávního média?

Všimněte si

ČESKÁ TELEVIZE A MILION CHVILEK

Ray Baseley

adresa mého profilu: ceskatelevize.cz/ireporter/tv/ray-1

Ray Baseley

✌? Production coordinator @milionchvilek

Zajímala se o to minulá RRTV?

 A stále se ještě divíte, jak je koordinovaná reklama a reportáž Milionu chvilek v České televizi?

Nebo jsou to jenom bílí koně a prázdné schránky, do kterých nevidíme? Jakou funkci plní tato úderka probruselská a jak to má dopadnout?

Neměli by se tím kompetentní zabývat, když slyšíme, že je to vše křišťálově čisté a víc už to být křišťálovější nemůže jak tvrdil Standa Gross z ČSSD  se strýčkem Vikem?

Pouze ty hloupé děti nenapadlo, že právě nespokojenost dostala Homo Sapiens až do stavu Homo Sapiens Sapiens, protože jinak bychom dnes stále měli pazourky a lovili mamuty. A že přirozená nespokojenost je základem pokroku, zatímco nejít do volební konfrontace je přirozená zbabělost.

Rozbít něco umí každý blb, ale mít v hlavě nápad...

 

Související

Z hrdiny psancem aneb nedostudovaný Minář a Milion chvilek, lidem pro smích. Slušným lidem...