Je čas zatočit s českým rasismem, vykládá Apolena Rychlíková z A2larmu a pro Parlamentní listy dodává i jména, protože pak teprve lidé pochopí, kde je pravda. Romové jsou slušní, vzdělaní, čistotní, nikoho neokrádají a pokud to někdo řekne, je to hoax a dezinformace. Kdy to už bílí rasisté pochopí?

 

Zpráva Evropské komise z letošního roku pak o rasismu říká, že v Česku přetrvávají vážné problémy, znepokojivě pokračuje rasově motivované násilí hlavně proti Romům, diskriminace ve všech oblastech života včetně výkonu práva, nerovnost v zaměstnání, vzdělání, jaksi jejich uzavírání do ghett, jsou to nejmíň oblíbení sousedi.

Jak se někde Romové objeví, rasistická majorita opouští třídy, školy a domy  a co pak Romům zbývá, když tam zůstanou sami?

A nyní návrh: Jourová, jděte příkladem!

Současně propusťte sluhy a poskoky.

Rozdělte se s nemajetnými o svůj plat!

Žádám promiéra Babiše a eurokomisařku Jourovou, aby nadále nepodporovali rasismus a aby eurokomisařka Jourová nedávala na odiv, že patří k bílé rasistické populaci. Žádám, aby ze své funkce dobrovolně odstoupila a aby na její místo byl dosazen Rom, který by Českou republiku zastupoval. Nejen, že odstoupením eurokomisařky Jourové by Česká republika udělala skvělé nerasistické gesto, ale současně by Romka či Rom mohli v Evropě či dokonce ve světě reprezentovat svoje kulturní prvky, bydlení a nadání, které jim bílá česká většina dlouhá léta upírala. Lepší řešení jsem nevymyslel.

Takto dnes žijí Češi, ne Romové. Pochopte to!

 

Žádám, abyste nikde nezveřejňovali dezinformace, protože eurokomisařka je pak z toho velice, velice smutná a když bude zájem, klidně svou funkci Romům přepustí.

Jo a pak jsem se probudil...