Tak toto už zde dlouho nebylo: nepřipravený Moravec zpackal obhajobu práskačů Pirátů a soukromý zemědělec Jandejsek si ho namazal na chleba. Ale kdyby jenom jeho:

 

Piráti by měli za dezinformace navíc posílané do Bruselu opustit všechny politické funkce. Větší hnůj od dob Hitlerjugent zde  nebyl, i když zvací dopis v roce 1968 také nebyl nic moc.

Minimálně vlastizrádci (dle lidského posouzení) jdoucí proti České republice a žádající pomoc v zahraničí.

Zdechovský, Vagenknecht, Peksa, Michálek a další...

 

Zdá se, že to mnohým uniklo, takže bude lepší přesná citace a zveřejnit přesný čas.

 

 Otázky Václava Moravce: 13:09

Usnesení Evropského parlamentu

"...Jsou podporováni velcí oligarchové" (myslí se tím na udání Babiš), zaútočil Moravec.

"Škoda, že jsem si sem nepřinesl pravidla, protože to vůbec není pravda. Právě je to naopak," podotkl Jandejsek.

"To říká Evropský parlament," skočil mu do řeči opět Moravec.

"Parlament to říká a něco jiného je to u nás", nenechá se vyvést z míry Jandejsek. "Všichni, kdo mají vyšší kapacity a jsou v horších podmínkách, tak jsou mu kráceny podpory. Pokud má více jak 3000ha, tak je to až 30%. Navrhuje se naopak těm, co mají 150 ha přidat až 10% a více. Není pravdou, to co se říká tady u nás. Možná to platí někde jinde, ale v České republice to určitě neplatí. Jinak tady mám kupu materiálů, jak jsou ti malí, jak vy říkáte, pane Moravče, že jsou špatně podporovaní", pokračoval Jandejsek.

A zoufalý Moravec se snaží překřičet Jandejska: "Ne, ne ne, to neříkám já, ale Evropský parlament. Tady je v bodě 33 usnesení Evropského parlamentu, že parlament důrazně odmítá oligarchizaci a má se předcházet bujení těchto struktur!", rozčiluje se Moravec.

A Jandousek s klidem: "Já proti tomu nic nemám. Ale u nás to tak není. To je třeba znát ten zákon."

A zoufalý Moravec to zase svádí na Brusel: "Ale to se ptá rezoluce, to usnesení se týká..."

A Jandejsek opět s klidem odzbrojil Moravce: "Tady to máte jasně, dívejte se pořádně, ti, kteří jsou malí. Tady máte za poslední čtyři roky, jak byly dotace plněný. Ti, kteří jsou malí, dostali vše, o co si požádali, téměř na 100% a ti, o kterých mluvíte, o těch velkejch, dostali o 20%, 30%, 40%, méně, u nás to tak funguje, já vás nechápu, můžete si to stáhnout. Malí si požádají, střední si požádají, velcí si požádají. A jejich požadavky (malých) jsou více vykrejvaný, v podstatě na 100%!"

A zoufalý Moravec se obracel na pomateného Prouzu, který se z toho vykroutil blábolem:"eeeeee, teď směšujeme několik věcí. A že prý malí potřebují zjednodušit byrokracii a aaaa..." dotáhl trapnost a skutečný stav útoku na Babiše a zvěrstva Bruselu do finále.

 

 Shrňme to dle šéfa Agrární komory: Piráti, Zdechovský a další udali Českou republiku, že zvýhodňuje Babiše a předložili křivá, prolhaná obvinění. Špína z Bruselu v čele s europoslankyní Monikou Hohlmeierovou to ani neprověřila a vydala usnesení proti České republice, což i hloupý pochopí, že to mělo sejmout Babiše. A když to vyvrátil prezident Agrární komory Jandejsek jasnými důkazy, rozkoktaný, nepřipravený Moravec nejdůležitější útok na Babiše totálně zpackal a hledal zoufale pomoc u Prouzy, který tu zhovadilost blábolem dokonal. Že by měli být křiví udavači okamžitě "odejiti" z politických funkcí o tom žádná, ale že budou zvrácenější než Hitlerjugent, tak z toho už běhá mráz po zádech a Nejvyšší státní zástupce Zeman by měl zakročit. (I když on přišel také z Bruselu)

 

Později přibyly ještě další podrazy, která na nás Evropská unie používá

Jandejsek Prouzovi a Moravcovi: jak může být zemědělec konkurenceschopný, když to sem dovezou za 40% výrobní ceny?

Moravec šílí: ale zemědělská společná politika s nimi počítá!

Jandejsek: "Ale ty dotace musí být stejný, rozumíte? V roce 2013 měly být dotace srovnaný a co se srovnalo. Nic!"

Moravec kvílí: "Ale premiér..."

Nemá cenu dále pokračovat. Slušnému člověku se z Pirátů a Bruselu zvedá žaludek. A tisíckrát můžeme být proti Babišovi, tak tento hnůj proti České republice nesmíme připustit. Ne, proti Babišovi, ale proti České republice založené na superzvrácenosti udavačů, kteří se neštítí ničeho.

 

Zdeněk Jandejsek je český zemědělský inženýr a podnikatel, předseda představenstva akciové společnosti Rabbit CZ, od března 2017 prezident Agrární komory ČR.