Neuvěřitelná drzost, pokud se zpráva z facebooku členky SPD Karly Maříkové potvrdí! Petříček by měl okamžitě podat demisi a ČSSD odstoupit z vlády! Je náhodou, že po tom, co dostal padáka fotbalový sudí Chovanec se na silovém ministerstvu vnitra a ministerstvu zahraničí uhnízdila celá parta Půlpoche Petříček, Hamáček a nyní se tam opět uhnízdila i odejitá Marksová? To se to rejžuje, když lid nic neví.

 

K aktuální situaci v Bělorusku se vyjadřuje stále více politiků, a to jak těch zahraničních, tak těch českých. Výjimku neudělala ani Karla Maříková z SPD, která však přišla na zajímavé zjištění.

„Neziskovka Občanské Bělorusko měla v roce 2019 příjmy 5,529 mil Kč. MZV ČR jim zaslalo 4,485 mil. Kč. Už víme, odkud vítr vane...“ napsala politička ve svém statusu.

Do komentářů následně připojila odkaz na Výroční zprávu za rok 2019, v níž lze ve Výnosech za rok 2019 najít kolonku „Dotace MZV – 4 485 000 Kč“.

 

Je mi srdečně jedno, jestli nechávají ústřední vlády Španělska, Francie, Běloruska, USA nebo Číny mydlit a zatýkat své občany a cizince, vyvolávající nepokoje a snažící se destabilizovat sociální, politickou a ekonomickou situaci v jejich zemích. Pokud to považují za nezbytné pro udržení stability, je to jejich právo, vtělené zpravidla do konkrétních zákonů. Konec konců, právě proto si stát drží represivní orgány jako je policie, armáda a tak podobně.

V ČR si může kdokoliv roztrhat veřejně ústavu, prohlásit prezidenta republiky za ovata, nebo mu dokonce vyhrožovat vraždou, organizovat tažení na Hrad nebo čtvrtmilionové demonstrace proti vládě kvůli úplným pitomostem a ... nic! Žádné pendreky, žádné zatýkání, žádná armáda v ulicích.

Je to tím, že jsme až tak demokratický stát, tím, že vláda nemá "koule" na to, aby ukázala, že není jen onuce, nebo tím, že to považujeme za naprosté prkotiny? Nevím. Ať tak nebo tak, je to asi dobře. Přesto by mě zajímalo, jak šéf zamini Petříček hodlá vysvětlit fakt, že uvolnil 45 milionů na podporu "vzbouřenců" v suverénním Bělorusku, zatímco francouzské Žluté vesty, Katalánci ve Španělsku nebo hnutí BLM v USA přišly zkrátka.

 

Petr Bilina " Přesto by mě zajímalo, jak šéf zamini Petříček hodlá vysvětlit fakt, že uvolnil 45 milionů na podporu "vzbouřenců" v suverénním Bělorusku," ??????????????????????
 
 

BIS pod Hamáčkem (ČSSD) vždy udělá clonu, jak je zde ruská propaganda placena za ruble, aniž předloží jakýkoliv důkaz a mezitím se vyváží 40240993 běloruských rublů na revoluce, zabíjení a skutečnou propagandu.

Neměl by se sejít mimořádně bezpečnostní výbor Českého parlamentu a potvrdit, či vyvrátit černé peníze, odcházející z České republiky potají na diverzní činnosti v jiných státech? Neměl by být předvolán ředitel BIS Koudelka, aby se k tomu vyjádřil a potvrdil, či vyvrátil podezření o mlze na financování běloruské revoluce?

 

Související

Petříčku (ČSSD) zavřete hubu a rozdávejte Banderovcům na Ukrajinu ze svého, nás jste se neptal!

Klon Poche-Petříček-ČSSD uznal prezidentem Venezuely Juana Guaidó. Uzná ve Francii i Le Penovou?