A je srdečně jedno, zda plácá něco profesor Pirk, nebo babička z HorníDolní!

Je to smutné, ale musím obhajovat to, co nechci. Těžce nesu rozhazování na všechny strany, těžce nesu, že Češi sedí doma na "Antiviru" za průměrný plat a pracují zde Ukrajinci bez roušek a chovají se jak křupani. To není o nenávisti, ale o výchově a kultuře národa! O roznášení kapénkových nemocí a nekultuře. Musím obhajovat Babiše. Díky dementům!

 

Jenomže idiotismus pseudosvobody a zhovadilost přebíjí vše

Vážně potřebuje český občan, který ani za socialismu neztratil všeobecně selský rozum nyní totálně vodit za ručičku? Dobře, mysleme si, že nás europeiský systém totalitně zdegeneroval a žijeme v inkluzním světě.

Návod na nošení roušek

Už staletí je známo, že proti "hepčík" se chráníme kapesníkem a rukou před ústy. Jistě, namítnete, že místo krásných hedvábných kapesníčků máme cáry papíru. Tak se vraťme do dob divokého západu, nevzdělané kultury a amerických kovbojů a prskejme a smrkejme do rukávů. Ale především chraňme druhé!

Ti neinkluzní se selkým rozumem ví:

pokud jste v otevřeném prostoru, což je les, louka a málo zalidněný prostor, roušky, natož respirátor není třeba. Čím více se zalidní uzavřený prostor, tím více je šance dostat chřipku, rýmu a nyní koronavir Covid-19. Takže pokud jdu nakoupit do uzavřeného prostoru, tak samozřejmě udělám vše, abych sám sebe a druhého nenakazil. Problém je, že prskavci s rýmou a kašlem jsou viditelní z dálky, zatímco nynější pandemie je neviditelná, takže se musím chovat tak, jako bych měl silnou chřipku Covid-19 sám, nebo ten stojící proti mě. Tudíž nasadím jednorázovou roušku, nemám li ušitou kvalitní na přeprání či respirátor.

 

Co je na tom složitého?

Jsem v prostoru, kde blíže než na mé předpažení a předpažení toho proti mě nikdo není, roušku nepoužiji.

Pokud je někdo blíže a prská na mě Covid-19, musí použít roušku a já se stejně tak ochráním. To snad pochopí i inkluzní!

Ten, kdo má sníženou imunitu a možnou další nemoc, musí se těmto prostorům vyhnout, nebo celou dobu roušku mít a obličejem se vyhnout přímému velmi blízkého kontaktu druhého. Například v autobuse, tramvaji, ve vlaku apod.. Nebo v "nahňácaném" obchodě.

Protože "svobodomyslný bezrouškovec" není svobodomyslný hrdina, ale idiot.

 

Co je na tom fascinujícího?

Že základy hygieny a kultury měla střední Evropa vštěpována snad od doby morové rány. Že naše kultura a hygiena byla i za socialismu na vysoké úrovni a žádný primitiv z Bruselu a USA nás nemusel doučovat. Že v době socialismu jsme prakticky vymýtili epidemie a zákeřné nemoci. I když na WC veřejném nebyla vůně, ale zápach chloraminu. A dokonce nás to opakovaně učili komunisti. Ti, které tak nepřetržitě urážíme. Hygiena a kultura především. Toť jest civilizace.

Nyní máme Evropskou unii a vracíme se do dob orangutánů, špíny, hnusu, posmrkaných rukávů a bezdomovců a kolem nás se opět množí pandemie a zákeřné nemoci.

K čertu s takovou svobodou, kterou měli i neandrtálci. Vraťte lidem a hlavně našim dětem selský rozum místo zrůdné inkluze!

 

A jenom pro dementy Vystrčily, Piráty, svobodomyslné idioty a další omezence test inteligence:

Hádejte, kde se snadněji ubrání pandemii: na Tchai-wanu, ve Švédsku, nebo v průchozím středu Evropy České republice?

 

 Už chápete? I když vlastně nevím, mnozí asi ne...