Divné volby: mohutná veřejnoprávní podpora komediálních vzteklých straniček nepomohla. Řádění Hamáčka na vnitru a Maláčové s Nerudovou s bolševickými navíc genderovými výkřiky o stejných žaludcích na ministerstvu sociálních věcí, podpora na ministerstvu vnitra různým cenzorům, hrátkám o miliardy podvodným "Elfům a Vrábelům" včetně podporám neziskových organizací jako jsou samozvané Evropské hodnoty: ČSSD dostala za vše ránu do vazu.

 

TO VŠE SE TOTIŽ OBČANŮ PŘÍMO DOTÝKÁ!

Záštita ČSSD se rozpadla v prach a ČSSD se stává nevolitelnou stranou. Bojovat proti lidu se nevyplatilo Alexeji Čepičkovi za bolševika a stejnou "odměnu"dostává  Hamáček a ČSSD  za ministerstvo vnitra.

Český národ umí pochopit bezradnost při likvidaci zákeřného koronaviru, ale nikdy nepodlehne útokům na svobodu: Češi začali nenávidět SSSR, nyní nenávidí za stejné Evropskou unii a Hamáček nepochopil: s ministerstvem vnitra, Koudelkou, BIS, Půlpochem Petříčkem a migrací je záštitou tohoto zločinu dnes.

 

Nejistá budoucnost ANO a nástup Trikolory příjde příští rok

Ač se veřejnoprávní a skutečně dezinformační média jako Aktuálně.cz, či DeníkN snažila zmást voliče a přehodit krajské volby na pandemii Covid-19, moudrý národ se nenechal zmást a ohodnotil to, co se ho bezprostředně týká jak má v krajských volbách být. Stále větší ztráta svobody a útoky na internetu, pronásledování svobodné diskuze a šířící se strach mezi lidmi, (předsudečná nenávist snadno zneužitelná) který jde jednoznačně za Hamáčkem a ČSSD. A v tomto čas ANO příjde: v celostátních volbách se bude rozhodovat o šíleném zadlužení, zločinům Jourové za sliby potravinové s platem půl milionu měsíčně a sliby, aniž by práci odvedla a pak útoky na celou Českou republiku. Tam je zase parketa Babiše a pokud toto nedá do pořádku, dopadne jako ČSSD. Ale nyní ne. A to bude čas Trikolory, protože bezradní voliči mají výběr mezi extremistickými levicovými Piráty (bůhví, proč je bezradní politologové cpou mezí pravici, když milují migranty, socialismus a nepřizpůsobivé s rozdáváním peněz každému), prapodivnou ODS, šílenou ČSSD viz výše a řvoucími ministranami, kdy nebýt totálních přešlapů Jermanové z ANO ve středočeském kraji, tak by nezískali prakticky vůbec nic a tsunami ANO by byla nyní dokonalá. Trikolora se chytla drápkem, ač byla ve veřejném prostoru likvidována a její čas přichází.

Na podrobnější rozbory čas příjde, takže nastínění bleskového rozboru odlišného od našich "hvězdných politologů" si můžete ověřit časem.