„Uvážíte-li, že český národ je obecně označován za spíše levicový, pak je to překvapení, které ovšem svědčí o tom, že ty levicové strany nemají zrovna v čele ty nejschopnější lídry,“ řekl Zeman. Pan prezident Zeman se tentokrát hluboce mýlí, když tvrdí, že levice prohrála. Piráti jsou dnes stranou mezi ČSSD a komunisty tíhnoucí k extremismu a ODS se z pravice profilovala jako původní zemanovská ČSSD v roce 1998.

 

Chcete důkazy?

Co chtějí Piráti? Socialismus, přerozdělování, příjem migrantů, socialistickou Evropskou unii, sociální byty, do kterých by se zahrnulo vše, nikoliv zdravotně postižená skupina, která si solidaritu zaslouží a tak bychom mohli pokračovat. A hlavně nenáročné studium, aby ředitelkou byla i hloupá... To přece od původní, thatcherovské pravice nemá s ODS nic společného. Němcová - naprostý prototyp socialisticko-fanatického komiksu Havlovy doktriny nemající v sobě ani jeden prvek pravicový. Fiala snad? Ten už je na hraně komunistické ideologie!  S tím rozdílem, že Maláčovou příjmy nezajímají a ani o nich netuší, pouze ví, že máme všichni stejné žaludky, tudíž genderplaty jsou spravedlivé a najmula si na to prapodivnou Nerudovou, zatímco ODS se občas zeptá, kde na vše vezmeme. Ale druhým dechem chce jako komunisti do roku 1989 rozdávat na dluh víc, než Babišovo ANO.

A když promluví Stanjura, tak by člověk zaplakal. Hospodské výlevy putyky IV. cenové kategorie a vše hrrr na Babiše, ale slyšeli jste od něj nějaký smysluplný nápad opoziční jako alternativu převzetí moci? Že vyžene Babiše je program ODS? Že vyženou Babiše je program Pirátů? Jak trapné. Nebo ubohé. Ale každopádně pro občany České republiky bezpřednětné a zoufalé.

Tak kde prezident Zeman vidí tu autentickou pravici je úplnou záhadou.