Neuvěřitelná špína vytekla z veřejnoprávního média se stařenou z Vysočiny Němcovou z ODS - jako vůdkyně národa, poslankyně a senátorka kontrolující vládu a najednou v České televizi: já nic, já muzikant, jsem nesvéprávná a za vše nezodpovídají i senátoři a poslanci ODS, ale pouze, pouze a pouze Babiš. 

 

 Vsuvka, zde měl být už text o rozvrácené ekonomice ČR díky Maláčové, Schillerové, Středulovi, Babišovi a nekompetentní opozici, ale tato špína přehluší vše!

A slušným se omlouváme: o té špíně se psát hezky nemůže a NESMÍ!

 

Ale občánci, sypejte mi penízky na stotisícový plat. Já stařena z Vysočiny jsem pouhá knihovnice a za nic nezodpovídám! A příkladem jít nemusím!

Kde skončí ten hnůj, že se zříká zodpovědnosti za mrtvé po koronaviru?

PAMATUJTE SI DOBŘE: KŘIVÁK NĚMCOVÁ SE ZŘÍKÁ ZODPOVĚDNOSTI, ALE PENĚZ NE!

 Takto totiž pořvávala včera o nekompetentnosti Babiše a svojí úloze, jak šla příkladem viz křivý a falešný úsměv na úvodním foto!

 

Poslanci bez roušek zklamali Vojtěcha

 

20.8.2020

Opozice však ocenila, že mezi zrušená opatření patří povinné nošení roušek ve společných prostorách škol. "Z toho, že nebudou povinné roušky ve školách, mám radost. Z toho, jak nahodile, populisticky a amatérsky rozhoduje vláda o epidemiologických opatřeních, mi běhá mráz po zádech," dodal na twitteru místopředseda ODS Martin Baxa.

 Pokud se tedy křivá Němcová jako poslankyně a senátorka chce ze zodpovědnosti vyvlést, ať odmítne stotisícový plat a vrátí se do knihovny na Vysočinu nebo do důchodu. Ale nenažranost jí to nedovolí, pouze nechce nést morální zodpovědnost. Je to špína! A sami si můžete další dohledat!

 

Neříkejte mi, kde mám kandidovat, vyřvávala Němcová

P.S. Jenom pro úplnost: stařena z Vysočiny se nakvartýrovala do obvodu Prahy 1, kde sídlí voliči "Pražské kavárny". A víte, kolik voličů tam je? Tak zatímco Praha má počet obyvatel: 1 324 277 (2020), z Vysočiny šla kandidovat na místo, kde jí stačilo od Pražské kavárny k vítězství 13 279 hlasů!!! Z milionu třista tisíc jí stačilo 13000 a stařena z Vysočiny se nyní naparuje, jak kdyby ji zvolil celý svět. Je to hnus!

 

 Pro úplnost: toto jsme psali v březnu a dalo by se napsat i dnes

Koronavirus: útočná Česká televize dělá 24 hodin paniku a přitom informace chybí!