Pokud řeknou slavní experti jedné pravdy, že si neví rady a poprosí za odpuštění, protože zkouší a hledají, národ promine, ale pokud vyhrožují, dokonce skutečné experty dávají na nástěnku pro výstrahu, tak to už je za hranou jakékoliv morální, či dokonce demokratické hranice!

 

Antigenní testy nabourávají PSA, pochopil i ministr Blatný

a chce změnit systém. Jenomže to my, blbí občané pane ministře víme už dávno a že Kubek s Flégrem jsou pošuci, také víme už dávno. A když postavíte dům na bažině, nebo kde jsou tekuté písky, tak se vám celý projekt zhroutí jak teserakt. Nechcete raději veřejně oznámit, kolik jste zaplatil cenzorům za dezinformace? Podepsán je tam Vrábel Semantic Visions...

Imunobiologové a vakcinologové byli dlouho ve stínu a nyní si tu chvilku slávy užívají plnými doušky. Bohužel se stále více ukazuje, že vědí kulový a o to více se prsí!

A zatímco tady děláte propagandu na kšeft pro USA firmy Pfisher, řítí se na nás možná další a ještě horší mutace. Budete dělat propagandu i na další dávky injekcí a kolik jich do nás v tom případě naperete?

 

Nový kmen koronaviru se vymkl kontrole, řekl britský ministr zdravotnictví

Velká Británie se v posledních dnech potýká s výrazně zhoršenou epidemickou situací, v sobotu oznámila přísný lockdown pro některé části země. Ministr zdravotnictví Matt Hancock v neděli prohlásil, že se nový kmen koronaviru, který se Británií šíří, vymknul kontrole. Britští epidemiologové v sobotu uvedli, že zachycená nová varianta koronaviru se přenáší o 70 procent snadněji a patrně se vyskytuje i v dalších zemích. 

Mezinárodní letiště přestaly okamžitě přijímat lety z Velké Británie a i Česko zavádí karanténu pro cestující z Británie kvůli nové mutaci. Nizozemsko i Belgie zakázaly lety a Vrábelova Semantic Visions, cenzorní tabule na ministerstvu zdravotnictví stále ještě vyřvává o dezinformacích!

Prý Vrábel Semantic Visions pracuje i pro NATO. Už chápete, jak inteligentní nikdy neprolhané zprávy předává do ústředí? Neměli byste vládo ukázat smlouvu, kolik mu za ty dezinformace vyplácíte? Máme na to právo!

 

Související

Neuvěřitelné: jeden z nejlepších českých epidemiologů Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. je také dezinformátorem! To už je zvěrstvo!