Eurofanatické strany, které ničí Českou republiku, nemají v českém Parlamentu co dělat! Je čas tuto zločinnou organizaci, která nás vydírá, opustit!

Náš největší spojenec Velká Británie se z ní konečně osvobodil přes vydírání z EU, praskly obruče a odkaz největší premiérky všech dob baronky Margaret Thatcherové byl splněn: nikdo nikomu nesmí stát se pánem, kmánem a vazalem! A my jsme kmány a vazaly (zatím) zůstali.

 

Nevolení úředníci v Evropské unii za šílené mzdy už nesmí České republice vyhrožovat!

Dneškem se prý zhroutí Velká Británie a stane se z ní provinční rozvojová zem, hlásaly bruselské extremistické luktrativně placené nikým nevolené pseudoelity v roce 2016.

 

Proč Brexit? Staří přehlasovali mladé, dělnická třída tu střední, méně kvalifikovaní ty vzdělané, uráželo extremistické Aktuálně.cz.

"Finančníci z Londýna jsou zděšení brexitem. Jak mohou být lidé tak pomýlení?" ptají se Bakalovy Hospodářské noviny.

 

Ekonomu Pikorovi je líto, že Británie odchází. Nemáme spojence.

Pane Pikoro, pani Šichtařová, opak je pravdou: my teprve nyní máme obrovského spojence, pokud opustíme bruselské RVHP a vrátíme si svobodu vně zločinné Lisabonské smlouvy a šíleného Bruselu. Nebo nás bude Brusel "demokraticky" vydírat a žádat stále výpalné? Proč, když na nás údajně doplácí a měl by být rád, že se takové dělové žebrácké koule u nohy zbaví a zbohatne!

 

Odchodem z RVHP či Evropské unie se Česká republika neodstěhovala či by se neodstěhovala do Afriky, jak nám podsouvají evropští extremisté. Jsme Češi, mající stát v Evropě, a tak to zůstane.

 

Rozdíl je pouze v tom, že už se nesmíme nechat vydírat Lisabonskou smlouvou a o tom volby a následné referendum musí být!

 

Nesmysly, že kdo nechce poslouchat Brusel a zvrácenosti lidí typu Jourové není Evropanem je totální žvást. Co bychom byli jiného, než Češi, žijící v Evropě na planetě Zemi? Jedině dezinformátor a politický šmejd může vyslovovat tyto hoaxy a dezinformace!

 

Budeme bedlivě sledovat, jak se Velké Británii bude dařit a čeho se máme vyvarovat. Budeme pečlivě sledovat, jak se Velké Británii, našemu největšímu spojenci v bývalé EU bude dařit, když se během pár týdnů po odchodu měla zhroutit. Budeme sledovat, zda ostrovy Velké Británie odplují na Mars, jak se tvrdí i o nás, nebo blízko Francie a Evropy zůstanou. (Nesmysl, ale i veřejnoprávní zpravodajové to naznačovali a o nás tvrdí) Budeme bedlivě sledovat, jak si Velká Británie poradí v zahraničním obchodu nejen s Evropou, ale i Asií, odkud měla být dle Bruselu největší hrozba na ekonomickou demolici Londýna, pokud se osamostatní.

A hlavně je nutné, aby naši podnikatelé dostali volnou ruku bez kulatého razítka Bruselu a vydírání nejen s Londýnem, který současně podepsal volný obchod s USA, ale i s euroasijskými státy včetně Ruska, které má nesmírné bohatství a dovozní průmyslový potenciál, zatímco my potřebujeme vyvážet. Mimochodem, jak to, že Čína je dle naše hvězdné flotily Pirátů zlo, když s ní Brusel podepsal před pár dny obrovskou ekonomickou investiční dohodu a my to máme rozvrátit? Komu hrabe?

 Prostě Pf 2021: BREXIT JE CZEXIT a nyní je řada na nás!