Dělají z nás idioty, nebo už je jejich morálka na úrovni prasečáku?

 

Kromě Prymuly se fotbalového utkání v Edenu zúčastnili také kancléř prezidenta Miloše Zemana Vratislav Mynář, europoslanec a místopředseda ODS Alexandr Vondra, ředitel ČT Petr Dvořák či tenistka Petra Kvitová a politik Řeporyjec Novotný z ODS. Prymula prý testoval, jak vrátit diváky na sportovní utkání. Řeporyjec tam byl jako zástupce lidu. Bývalý komunista, dnes ředitel veřejnoprávní České televize Dvořák tam byl jako zástupce papalášů. Mynář tam byl jako zástupce Hradu. Kvitová jako zástupce tenistů. Vondra jako zástupce politiků!

 

Řeporyjec Novotný: Jsem šťastný, že jsem byl vyvolený a do Edenu se dostal.

 

Vážně to idioství a podrazy jsou bezbřehé? Přitom na Slávii mohlo jít 30 000 testérů jako zástupců Slávie. Sparťané chtějí jít na Spartu jako testéři a zástupci Sparty. Nemohou, pouze největší špína generální ředitel Dvořák z České televize si tam zajde, aby nám ohlásil ústy Moravce, že jsme lumpové a "akci anticovid" nedodržujeme .

A pak Kupka pláče, že lidé už odmítají psát stížnosti, na které nikdo neodpovídá a začínají demonstrovat tam, odkud špína a hnůj vytéká: před domovy těch, kteří nám naše domovy zaneřádili hnusem a špínou!

A Dvořák národ přímo uráží a dělá z nás debílky! On to prý nepochopil a nevěděl!

 

"Nemohu tak nyní jako ředitel televize, kterou Rada ČT kontroluje, vyslovit nic jiného než víru v to, že přístup všech jejích členů k České televizi bude konstruktivní, objektivní a bude respektovat zákon a Kodex ČT," pořvával Dvořák.

 

A my pevně věříme, že Kodex a morálku dodrží a Dvořák potáhne tam, kam patří!

 

Petice za odvolání Petra Dvořáka z funkce generálního ředitele ČT je  ZDE.

 

Jiné cesty není, než ten Augiášův chlév vyčistit!