Záhady, které se množí, místo aby mizely. Jeden poslanec nadává Čechům, že jsou prasata, Hamáček (ČSSD) na nás posílá komanda policejní, ale na informace dává embargo. Proč, když je vše křišťálově průzračné?

V diskuzích je mnoho diskutérů přesvědčených, že máme informace všechny. Novináři připouštění na tiskovky se ptají pouze tak, aby vytvářeli paniku a šílený strach, protože věří, že tím z reklam dostanou větší peníze. I Soukup na Barrandově zkrotl a zařadil se do národní fronty. Rus je zlo, Američan je Bůh. A Brusel hvězda zářná. A stres spojený s panikou sice zabíjí, ale účel světí prostředky: zděšení lidé čtou katastrofy a penízky z reklam jsou tou hlavní devizou. Všechno lze svést na covid. Zločinci se strachem a panikou jsou beztrestní.

Ale podvodné mapy, kdy nejvíce euroskeptická zem Česká republika je najednou ukazována jako hrozba a je vydírána i Jourovou, zatímco kilometr za hranicemi už údajně covid pochopil, že nemá šanci a nepracuje možná oblbne inkluzivní studenty, ale nikoliv nás.

Jenomže ač chceme sebevíc, informace, které by ozřejmily záhadná přeplnění covidem nedostáváme. A naopak veřejnoprávní Česká televize a některé neziskové organizace na nás dokonce útočí. A přitom ty otázky jsou logické:

kdo ve skutečnosti leží na covidových lůžkách? Pokud budeme mít informace, můžeme lépe proti covidu bojovat!

Například:

Je možné, že komunita, která zásadně funguje jako dav nyní sedí doma a poctivě dodržuje všechna anticovidová nařízení?

Je romská komunita vybavena více protilátkami, které většinová česká nemá a proto nemá problémy? Takže do nemocnic se vůbec nedostává?

A hlavně: lékaři v Německu mohou evidovat, kdo v nemocnicích leží, ale u nás je na informace embargo. I když i v Německu...

Němečtí lékaři jsou znepokojeni velkým podílem lidí menšinového etnického původu mezi pacienty s covidem na JIP. Šéf Institutu Roberta Kocha (IRK) Lothar Wieler potvrdil, že odborníci o této problematice hovořili na neformálním online setkání 14. února. Wieler podle deníku Bild uvedl, že téma je pro německou vládu „tabu“, protože se obává, že taková debata může být považována za rasistickou. Dodal, že muslimové tvoří pět procent německé populace, ale „mezi těmi, kteří leží na odděleních intenzivní péče, tato skupina tvoří podstatně více než padesát procent.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-nakaza-pandemie-nemoc-covid-19-nemecko-jip-jednotka-intenzivni-pece-etnicka-mensina-musl.A210304_124617_zahranicni_dtt

Není potom spíše skutečně rasistické, že různé komunity a menšiny vyžadují léčení, ale že ho dostanou se o tom nesmí mluvit a psát? Na druhou stranu, pokud naše menšiny mají kolektivní přirozenou imunitu, není trestné zatajovat jakou a jak ji získaly?

Proč pokaždé víme a vědět smíme, že za smrtí je dignoza s covidem,  ale jaká je hlavní nemoc úmrtí s covidem je už přísně tajná?

Jaká je důvěryhodnost k datům, když nás utvrzují z přesných čísel a pak se to druhý den změní a vždy se záhadně navýší? Něco se od někud připočte a ač data jsou prý ráno jasná a všichni jsou povinni vše nahlásit, vždy druhý den tam počtáři něco připočtou.

Zde je důkaz. Data za stejný den na portálu MZČR

Tak která je pravdivá, pravá, nebo levá, pane ministře? Kolik lidí v nemocnicích ve skutečnosti je?

 

A pak už jsou podotázky, proč naši zdravotníci v masívním počtu léčí v Německu Němce, aniž za tento personál Německo platí a pouze nás vydírá?

A dnes poslední: proč jsou nejpostiženější místa na jihozápadě,  západě a severozápadě na hranicích s úžasným Německem a ne nahňácaná Praha plus např. Vrchlabí, kde jsou agenturní a Čechům se nadává, že jsou prasata?

Vážně nemáme právo znát všechny informace, když se dokonce jedná o životy a úmrtí nás všech?