Vážený exprezidente Klausi: co jste používal za léky? Jeho odpověď rozběsnila mnoho politických zastánců zářné hvězdy Bruselu a mírových sil USA, natož v nenávistných diskuzích Evropských pahodnot.

 

Václav Klaus totiž vytasil tajnou zbraň:

přivlastnil si drze profesora Berana. A ten mu namixoval zločinně nejtajnější léčebný anticovidový elixír:

Vitamíny, přírodní přípravky, isoprinosine na podporu imunity, aspirin," tajemně prozradil Macinka. Přesně dle anticovidového receptu profesora Berana, skutečného odborníka z praxe, kterého kancelářské krysy chtěly zlikvidovat!

A k tomu procházky a sport, neboli přesně opak stanného práva naordinovaného zářnou elitou covidovou a důsledně vymáhanou policií génia Hamáčka.

Pane prezidente Klausi, vítejte opět mezi zdravé: Pravda vítězí!

 

A politický hnůj zuří

Vůdce ČSSD Jan Hamáček. „Přeji mu brzké uzdravení, ale náklady na péči bych mu s chutí naúčtoval…,“ napsal na twitteru, za což byl prý nenávistně kritizován. Ozval se i další člen vlády, sociálnědemokratický ministr zahraničí Tomáš Petříček. „Být covid pozitivní je dozajista nevýhra,“ poznamenal a exprezidenta imbecilně chtěl ironizovat: „Rebelie proti opatřením na rozdíl od testů nemá pozitivní výsledky.“

 

A tak díky Klausovi a protivníkům - extremistům z Evropských hodnot s bruselskou zářnou hvězdou nad hlavou opět narůstá nenávistná Klaus(tr)ofobie!

 

Související

Neuvěřitelné: jeden z nejlepších českých epidemiologů Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. je také dezinformátorem! To už je zvěrstvo!