Vyplňujte dotazníky a pokud se nepřihlásíte k LGBTIQ, jste "mrtví" Homolka, by byl vtip, kdyby to vláda a bruselská totalita nemyslela vážně!  Přemluv bábu, že všichni jsme LGBTQ+ friendly! A Jourová s Piráty to jistí.

Babičko, nebuď pomýlená. Pochop, že už babička nejsi, všichni jsme LGBTIQ a i ty dobrovolně přijmi, že svět babiček skončil. Facebook už před rokem umožnil uživatelům komunikujícím v americké angličtině 52 variant označení vlastní pohlavní identity. A i ty musíš pochopit, že už babičkou nejsi, ale máš hodně variant a i dědečkovi už neříkej dědeček. To zpátečnické myšlení musí zmizet. Víš jak je úžasné být Transwoman, Tomboy či Sissi?

 

Babičko, tvoje vnučka Pirátka už dotazníček, že má 52 pohlaví,  poctivě vyplnila. A ty jsi babičko poslední babička, která si zaostale říká babička. A neboj se, že tě za to (zatím) Jourová s vnučkou potrestá. Třeba babičko pochopíš, že i pro tebe je dobré být LGBTIQ, a ta nádhera, až babičko poskočíš ve spodním prádle a dědeček ve slipech zakřepčí v Praze na Prague Pride mezi dětičkami. To teprve poznáš nový život a nový svět. Lepší. Pirátský.

 Milá babičko, staneš se  členem LGBTIQ komunity, což znamená leseb, gayů, bisexuálů, transsexuálů, intersexuálů a queer a konečně budeš žít životem vnučky a vnoučka. Přece babičko nemůžeš žít v bludu až do smrti, že jsi babička a dědeček je dědeček. To by jsi ani nemohla zemřít. A vnučka s vnoučkem vás příjdou napravit. Jsou přece Piráti.

 

Budeš jim otcem, budeš jim matkou?

  Conchita Wurst Picture

Jsem HIV pozitivní, oznámila na instagramu rakouská zpěvačka Conchita Wurst

 

Babi, i ty vol Piráty

A abys pochopila, jak jsi zaostalá, zde jsou informace

Všichni jsme LGBTQ+ friendly

Konference Pride Business Forum ocenila české firmy, které nejen coming-out v práci podporují.

Česká pošta je LGBTQ+ friendly. Státní podnik se stal nejnovějším členem Pride Business Fora

Staropramen, Žufánek nebo Primeros.

ČSOB nebo Vodafone

 „Během úvodních školení mi v IBM představili vnitřní zaměstnanecké skupiny, jednou z nich byla i EAGLE – Employee Alliance for Gay and Lesbian Empowerment. V tu chvíli jsem věděl, že jsem v IBM vítaný a nemusím nic skrývat,“ říká Michał.

Budoucnost je LGBTQ+ friendly

 

Zrovinka nyní Pirát Hřib a to už není žádný malý trouba z moravského venkova, to je velké zvíře na magistrátu z Prahy si dupl jako pražský primátor moravskou nožičkou, že to né, že odmítnutí dotací na slipový pochod Prague Pride nedovolí, protože bys babičko přišla o úžasný zážitek a znovu to nechá přehlasovat. A slibuje, že o grantu bude hlasovat ještě jednou a tentokrát finanční podporu pro festival schválí.

Babičko, dědečku, vy peníze nepotřebujete, říká Pirát Hřib, už jste staří a brzo umřete. Na co by vám penízky byly. Navíc dnes nesmíte vyjít ani na vzduch. A to Pirát Hřib z jižní Moravy a primátor pražský ví:

Každoročnímu festivalu Prague Pride na podporu LGBT+ hnutí hrozí, že přijde o pravidelný příspěvek od města. Pražští zastupitelé totiž minulý pátek neschválili finanční podporu ve výši 650 tisíc korun. A tak budeme hlasovat znovu, říká Pirát Hřib z Jižní Moravy, který se až do Prahy dostal. A tak dlouho, dokud Prague Pride penízky místo vás nedostane.

 Tak a to je vše ke sčítání lidu. Foto nahoře je originál včetně rozčílení Piráta Hřiba, že HIV do Prahy prosadíme, i kdyby na covid nebylo.

 

P.S. Babičko, dědečku, a klidně toto můžete v mailech sdílet, až vás příjde přiblblá vnučka či vnouček propagandou Člověka v tísni poučovat, že máte volit Piráty a nemusíte se bát žalob Pirátky Richterové: vše si můžete dohledat. Samozřejmě dokonce bez ironie jako je zde výše.

P.S.S. Upřímně vážně, také se vám z toho zvedá žaludek?