Který antičeský zločinec chce zablokovat Nord Stream II a dostavbu jaderné elektrárny Ruskem? Jediná loď v Suezském průplavu ohrozí půl světa a přesně ukazuje, o co protičeským probruselským teroristům jde! Být totálně závislí...

 

Aby nebylo pochyb. Pro nevzdělané voliče Pirátů, TOP 09 a další: výbuch ukrajinské jaderné elektrárny Černobyl nebyl zaviněn nekvalitní sovětskou technologií, ve které jsou naopak nejlepší na světě. Ale že v ukrajinské elektrárně se porušily všechny bezpečnostní předpisy, které porušit šly a vyply se všechny bezpečnostní okruhy, aby se testy a údržba urychlila. A pak už nebylo cesty zpět: mohutný výbuch a šílená katastrofa.

Paradox

A jediný vážnější problém na ruských jaderných elektrárnách v Československu a Česku za desítky let bezchybného provozu dle mezinárodních měřítek byl díky... USA!

Vše od USA po roce 2000 se nám málem vymstilo, když proameričtí ekoteroristé fanaticky žádali zlikvidovat vše ruské, údajně nekvalitní,  (nebo jádro úplně) zavezlo se americké palivo od dodavatele Westinghouse a nekvalitní americké tyče se tam zkroutily. Tehdy zoufalé vedení v Temelíně vysvětlovalo, že likvidace amerických klastrů nejde vyměnit najednou, ale že výbuch jaderné elektrárny nenastane, protože jsou spolehlivé.

Vydírání z USA není poprvé, ani naposled! A všichni tam seděli jak nesvéprávní podřízení před panem božským.

https://www.skrytapravda.cz/images/2020/6cerven/skenovani0047a_659x440.jpg

 

A před stejným problémem jsme dnes

Otevře Suezský průplav fanatickým magorům oči? (Hlavně jejich voličům)

Vše dovezeme z USA. A američtí velvyslanci nás vydírají, vyhrožují nám, prý plyn naloží na loď, palivo naloží na loď a Rusové jsou nespolehliví. A to vydírání je zde zpět.

Když odporujeme, že nejsme a nikdy jsme bolševici nebyli, mnozí z nás naopak byli na komunistickém indexu, ale dnes Rusko není SSSR a za druhé, i v době SSSR nám byl plyn, ropa a jádro bezpečně a kvalitně dodáváno a proč brát nějaké předražené a nebezpečné co do kvality a včasnosti dodávek, jsme uráženi a častováni hanlivými výrazy.

 

A najednou jedna loď a katastrofa dodávek jako důkaz ohrožení, kdyby...

Agentura Bloomberg v této souvislosti uvedla, že narušení plavby v Suezu znamená za každý den ztrátu více než devíti miliard dolarů (přes 200 miliard Kč). Piráti nejspíš nad tchajvanskou důležitostí jásají, katastrofu totiž zavinila tchajwanská společnost Evergreen Marine, a ukazuje, jak by to vypadalo, kdybychom byli závislí na amerických dodávkách přes lodě a nikoliv jednoduchým potrubím z Ruska.

 Otevře tento důkaz jednoduchým, hloupým a především nenávistným voličům Pirátů a TOP 09 oči? Nejedná se o tuto jednu katastrofu, ale o snadnou zranitelnost dodávek přes lodě a různá překladiště, když z Ruska to máme napíchnuté přímo trubkama a o elektrárně ani nemluvě? A opět, jediná blokáda plynu byla od 30. června 1967, kdy k nám začal proudit ruský (sovětský) plyn díky USA, které podporovaly Ukrajinu a tam se kradlo nastojato. A Rusové odmítali kradený plyn hradit, čímž USA a Ukrajina ohrozily celou Evropu.

To jsou paradoxy, napsal by prezident Václav Havel, že nám nejvíce škodí ti údajně milovaní z USA! A jak snadno, ukazuje dnes nejen Ukrajina, ale už i Suezský průplav.