Poděkování "Xaverovi" Veselému, že zpracoval neuvěřitelě podlý, hnusný, manipulativní a lživý rozhovor Olgy Sommerové, která si tak ráda hraje na záštitu demokracie a svobody slova. Stoka vytéká plným proudem a lidé žasnou, že ten hnůj tak dlouho milovali!

 

Také vám připadá, že když mluví nenávistná Olga Somerová, jakoby jí tekla hovna z pusy ven? (Promiňte, ale ten hnus a póvl už nelze slušně nazývat) Nezdá se vám, že ta stoka protéká veřejnoprávní televizí či různými "zaručeně nedezinformačními zdroji prověřenými elitou proti dezinformacím" a je čas ukázat špínu v plné nahotě? Že jejich vyhrožování se stupňuje, jak ten hnůj teče ven a lidé se s ním seznamují? A je jedno, zda je to Petra Procházková, různí Romancovové, Hrušínští, Aňi Geislerové a další manipulátoři nejhrubšího nenávistného zrna, nebo údajní bojovníci proti dezinformacím za velké sumy peněz jako je Vrabel, kteří si udělali z obviňování a ochrany lží zlatý důl, který my dokonce platíme!

 Stojí za to poslechnout celé: neskutečné extremistické urážky!

Olga Sommerová LŽE... a hodně

 

Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. -  elita vakcinologů epidemiologů z praxe byl také nařčen dezinformátorem - dalším ochráncem zaručené pravdy Semantic Visions Františekem Vrabelem, protože Vrabel jako politický cenzor a ideolog tvrdil, že o vakcínách toho ví víc, než exceletní profesor a drze ho vyvěsil na ministerstvu zdravotnictví jako dezinformačního lotra.

Nyní šel Vrabel hledat dezinformace připitomělému prezidentovi USA Bidenovi, který neví, jak se jmenuje a zda jeho mrtvá vnučka není jeho babička, protože je v politice 120 let, jak s vážnou tváří tvrdil Američanům. Vrána k vráně!

 Kolik té stoky ještě vyteče ven?

 (Na setkání s voliči ve Filadelfii si spletl svou vnučku se synem Beauem, který je ale už pět let po smrti. A nedařilo se mu ani, když se omyl snažil napravit. A aniž by se opravil, představil ji podruhé. Tentokrát jako Natalii, Beauovu dceru. Jenže ani v tomto případě se netrefil. "Ne, ne počkejte, to není ona," začal uklidňovat dav, který na počest jeho vnučky začal jásat. Zjistil totiž, že po jeho boku stojí jiná vnučka - Finnegan.)