Že Piráti zahlcují soudy trestními oznámeními ví snad už každý. Stranička, co údajně bojuje za svobodu sama svobodu u druhých neuznává a každý výrok na internetu by odsoudila k odstrašujícímu trestu. Naposledy Nelu Liskovou, že sdílela jakýsi statut, že zve migranty a že né a tak doslovně to není, lkala krokodýlí slzy Pirátka Olga Richterová a prý se nikdy nesplete, neublíží, je lilium a nikdy nikoho nenapadá. Jenomže i mistr tesař se utne.

 

Hrůza hrůz, Richterová pláče a chce chudinka půl milionu odškodného. Skutečně, půl milionu!!!

Obvodní soud pro Prahu 1 začal řešit žalobu místopředsedkyně České pirátské strany Olgy Richterové na občanskou aktivistku Nelu Liskovou. Ta v roce 2019 sdílela na sociální síti opakovaně smyšlený výrok pirátky týkající se volných bytů pro migranty. Richterová, která za to žádá omluvu a přes půl milionu korun, se při výslechu v soudní síni rozplakala.

„Nejbližší rodina viděla, jak jsem z toho rozhozená. Tolik nenávistných zpráv jsem v životě nedostala,“ začala odpovídat žalobkyně. V tu chvíli jí vyhrkly krokodýlí slzy. „Já se omlouvám,“ snažila se ovládnout emoce. „Je mi to moc trapné,“ utírala si oči kapesníkčem. (Nám také to divadlo, milá Pirátko. )

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hoax-nepravdivy-vyrok-sireni-facebook-zaloba-piratska-strana-soud.A210317_104406_domaci_iri

 

A pak umře Kellner a v čem se Pirátka liší?

Zaplatí Pirátka půl milionu, co žádala po Nele Liskové rodině Kellnerově?

A divadlo jede na 200%

 

A co takový Jurečka z KDU-ČSL, nástupce hada na tři "Luxe", co také dává trestní oznámení třeba na Petra Paulczyňského, bývalého člena ODS  za sdílení čehosi Jurečka udal důchodce za vtip na internetu. A měl z toho radost.

 A pak pan Čistý křesťan udělá totéž, co rozvášnění diskutéři na internetu: začne urážet Okamuru, že Pitomia v jeho straně křesťanské nemá.

A to ani nemluvě, že strana ODS měla ve svých řadách lidi, kteří chtěli podříznout a vykrvit prezidenta. Umíte si představit, že totéž by někdo napsal v USA o černošském prezidentovi Obamovi, nebo o židovských vůdcích?

Jasně, z mého a věřím, že z lidského hlediska a selského rozumu jsou to ptákoviny, nad kterými jsme léta mávali rukou. Jenomže nyní jsme v euroamerické zóně, kde opět udavači a práskači ...

 

Neměli bychom si toto memento připomínat, Pirátko Richterová a křesťane Jurečko? Kdo jsi bez chyby, hoď kamenem, paní poslankyně...

Zajímavé, že podříznutí a vykrvení prezidenta Zemananení ani přestupek a je to zatím odloženo. Zde chce Pirátka půl mega...