To fakt nemá chybu. Amerika First. Pošta je ve ztrátě, ale je LGBTQ+ friendly. Chcete noviny? Příjdou odpoledne. Ale je LGBTQ+ friendly. Chcete nechat objednané zboží na poště místní pošty? Nejde to. Proč? Protože důležitější je LGBTQ+ friendly. 

 

Česká pošta mění od dubna ceny některých služeb.

Za klasické doporučené psaní místo původních 47 korun nově zaplatíme o pět korun víc. V případě prioritní zásilky dojde k navýšení na 59 korun.

A podobné změny se týkají i cenného psaní, z původních 52 korun se dostaneme na 57 korun.

Navýšení cen se týká také všech typů poštovních poukázek a to o minimálně tři koruny.

Nejdráž zákazníky pak vyjde balík velikosti XL s maximálními rozměry 240 centimetrů, za který zaplatí v základní ceně 359 Kč.

Když chcete noviny v obcích na poště, přichází až odpoledne, takže se vrací jako remitendy. Kdo by si kupoval včerejší noviny. Chcete objednaný balík pošty uložit v obci na poště a vyzvednout si druhý den osobně? Nepřichází v úvahu. Pošta balík není pošta v obci a vrací se zpět do depa. Máte smůlu. Pošta to v místní poště uložit nesmí a autem to odveze někam na nádraží třeba 20 km daleko.  A druhý den doručí znovu, i kdybyste doma nebyli. Nedohoda je základem, operativnost nula. Musíte vše objednat dávno předem. Je rok 2021.

 

No a co? Je LGBTQ+ friendly. A nejnovějším členem Pride Business Fora. Vítej v Kocourkově. Evropské hodnoty jásají...