Všechna podezření, která byla napsána o AstraZeneca ze dne 27. 11. 2020 se potvrdila, přesto se ani premiér Babiš, ani ministr Blatný za manipulátora Vrabela Semantic Visions a Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám a za podvodné, dezinformační nařčení našeho webu neomluvili a stále čekáme na odpověď.

 

Jak je možné, že dodnes visí na webu ministra zdravotnictví Blatného dezinformační, lživá a urážející obvinění, kdy všichni čtenáři si mohou dohledat, jak lze bezúhonné občany nařknout z čehokoliv, snad i z vraždy a občan je naprosto bezmocný?

Tento pamflet a dezinformační hoax visí dodnes na portálu ministra zdravotnictví! My netvrdili, že vakcinace je nezdravá, ale že AstraZeneca má problémy!

Napsal Vrabel - Semantic Visions a Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám

 

Úřad Babiše se ani nenamáhal odpovědět, pro ně jsme jenom odpad. A na odpověď ministra Blatného nyní čekáme. Zde je dopis, který jsem osobně odnesl na úřad ministra zdravotnictví a předal na podatelnu.

 

 V Praze dne 15. 3. 2021

Vážený pane ministře Blatný                     

Žádám Vás, abyste nechal odstranit podvodný pamflet z portálu MZČR umístěný tam člověkem, který se přiznal, že odklání miliardy ke svým přátelům a na pravdě nezáleží.

Jedná se o lživý a dezinformační pamflet, kde útok vůči mému webu Skrytá Pravda se zakládá na lži a dalo by se to i soudně dokázat. (Ne, nebudu dávat trestní oznámení. Věřím, že pravda vítězí a svoboda slova je neprodejná.)

A současně věřím, že mimo politiku jste čestný a poctivý člověk.

 

Zde důkazy z webu MZČR

Dezinformace: napsal Vrábel - Semantic Visions, Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám
Vakcinace je nezdravá. Podle serveru Skrytá pravda se firma AstraZeneca vyvázala z odpovědnosti za případné škody, což má být důkaz nebezpečnosti této vakcíny.

A „jakoby“ vyvrací to, co na Skryté Pravdě nikdy zpochybněno nebylo, ba právě naopak, a kdy slovní manipulací jsme byli obviněni z odmítání vakcín:

V minulosti zavedení vakcinace pomohlo ke snížení či dokonce vymýcení řady nemocí (např. pravých neštovic, dětské obrny či záškrtu).

 NENÍ TO PRAVDA!

Fakta a napsáno 27. 11. 2020: za prvé na webu je jednoznačně popsáno, že vakcinace je důležitá, ale u AstraZeneca jsou pochybnosti. A důkaz, že naopak Vrábel dezinformuje a firma se skutečně vyvázala jsou zde:

„Jde o jedinečnou situaci, kdy my jako společnost prostě nemůžeme riskovat, pokud vakcína vykazuje nežádoucí účinky během čtyř let,“ řekl Ruud Dobber, manažer společnosti AstraZeneca.

„Ve smlouvách, které jsme podepsali, požadujeme vyloučení odpovědnosti. Pro většinu zemí je přijatelné podstoupit toto riziko na svých bedrech, protože je to v jejich národním zájmu,” řekl Dobber.

Dále 22.1. 2021 — Očkovací látka od společnosti AstraZeneca je stejně bezpečná jako ostatní uvedl Roman Chlíbek, předseda České vakcinologické společnosti a vedoucí Epidemiologické skupiny při Ministerstvu zdravotnictví ČR.

A fakta k dnešnímu datu 15.3.2021:

  • Závažné alergické reakce by měly figurovat na seznamu nežádoucích vedlejších účinků vakcíny od společnosti AstraZeneca proti covidu-19, uvedla v pátek Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA). Reagovala tak na tento typ obtíží zaznamenaný v Británii, píše agentura AFP.
  • Na Slovensku po podání vakcíny AstraZeneca zemřela mladá učitelka! „Podle zprávy po prohlídce mrtvé byly příčinou smrti otok mozku, trombofilie a plicní embolie,“ uvedla RTVS.
  • cz (ČTK) Tři norští zdravotníci, kteří se nedávno nechali očkovat vakcínou proti covidu-19 od firmy AstraZeneca, jsou hospitalizováni kvůli krvácení, krevním sraženinám a nízkému počtu krevních destiček, informovala agentura REUTERS
  • Také irští zdravotníci doporučili, aby bylo v zemi přerušeno očkování proti nemoci covid-19 vakcínou od firmy AstraZeneca.
  • Dánsko a Norsko pozastavily očkování vakcínou od firmy AstraZeneca již ve čtvrtek a brzy je následovaly další země jako Bulharsko, Rumunsko, Island či Thajsko. Předtím na možné problémy s vakcínou poukázalo Rakousko. Jednu z šarží přestala země používat poté, co jedna z naočkovaných zdravotních sester z nemocnice ve městě Zwettl zemřela v důsledku vážných problémů se srážením krve a druhá se ocitla ve vážném stavu s plicní embolií.

 

Jako neepidemiolog nemám právo hodnotit výrobu a vakcinační strukturu. Ale jako občan mám dokonce povinnost upozornit na cokoliv, co by jinému občanovi mohlo ublížit, na nesrovnalosti, kdy se jedná o naše zdraví, či dokonce o naše životy. A domnívám se, že na totalitní názor a umlčování nemá právo ani ministerstvo zdravotnictví, pokud si občan nějaké obvinění evidentně nevymyslí. A zde předkládám důkazy, že naopak Vrábel podvedl a zločinně osočil napsáním nepravd mě a můj web. Důkazy jsou nyní nemilosrdné!

Dále mi je na portálu vytýkáno, že jsem proti vakcinaci. Je to opět osočující lež. Sám dávám příklady na cílené vakcíny, ale je něco jiného cílené vakcíny, které má celá moje rodina, děti a vnučka a něco jiného mutující viry. (Já se proti chřipce nechal naočkovat pouze jednou a pak jsem měl několik let šílené bolesti hlavy). Pokud si vezmete odborníka na dezinformace a ten vypouští dezinformace, nejedná se skutečně jenom o odklon miliard a trestný čin, než o skutečnou osvětu?

Dokonce jsou tam ve screenshotech ukázány obrovské úspěchy vakcinační z dob ČSR  a ČSSR včetně sovětských vakcín, které snad ani Vy, jako lékař a zkušený občan nezpochybníte.

Vážený pane ministře, vzhledem k těmto důkazům žádám stažení pamfletu z portálu MZČR vytvořeného dezinformátorem Vrábelem a jeho Semantic Visions.

Samozřejmě tento dopis bude veřejný stejně jako podvodné osočení Vrábelem (profesora Berana a prezidenta Václava Klause) a budu čekat na odpověď s odkazy, kde si každý čtenář bude moci dohledat, kdo je dezinformátor a kdo poctivě ukazuje na možné problémy.

Vážený pane ministře, věřím, že jste skutečně čestný a slušný člověk a po prošetření důkazů tento osočující, lživý a dezinformační pamflet stáhnete.

Předem děkuji za čestné jednání

Majitel webu Skrytá Pravda

Petr Pokorný

 ---------------------------------------------

Po prvním upozornění na podvrh a dezinformaci nechal Vrábel z portálu ministra zdravotnictví odstranit přímý odkaz, aby to lidé nemohli dohledat. A takto manipuluje s občany mainstream, takto manipuluje s občany Česká televize a zde je jasný důkaz - přímý odkaz:

Za případnou smrt či poškození po vakcíně AstraZeneca si zodpovědnost nesu sám, a nikoliv výrobce? To snad ne!

Doplnění o další problémy AstraZeneca, které v době napsání nebyly k dispozici a nyní vyplouvají na povrch. Stačí snad jenom nadpisy.

AstraZeneca má další problém s vakcínou - Francie, Švédsko ...17. 2. 2021

Má smysl bát se vakcíny AstraZeneca? Komplikace mělo 37 ... 16. 3. 2021 — Také Rakousko hlásí potíže.

Další problém? AstraZeneca možná předložila v USA ...23. 3. 2021

AstraZeneca: Německo, Švédsko i Francie pozastavují očkování

 

A poslední, aby zde nebylo sta odkazů dva přímé poslední:

31.3.2021 V Německu přestávají očkovat AstraZenecou lidi pod šedesát let

Plošné pozastavení používání vakcíny u lidí mladších 60 let oznámila kancléřka Angela Merkelová v úterý večer.  Imunizaci tímto preparátem již dříve kvůli několika případům mozkové žilní trombózy pozastavily Berlín, Braniborsko a Severní Porýní-Vestfálsko.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-nakaza-pandemie-nemoc-covid-19-nemecko-ockovani-vakcina-astrazeneca.A210330_133027_zahranicni_dtt

A finále! To není Apríl!
Vakcína proti koronaviru britsko-švédské společnosti AstraZeneca ponese nový název. Bude se jmenovat Vaxzevria. Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) změnu schválila. Podle firmy se jedná o dlouhodobé rozhodnutí, které prý NENÍ ovlivněné rozhodnutím Německa přestat očkovat vakcínou lidi mladší 60 let.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/astrazeneca-vakcina-vaxzevria-nemecko-nazev-znacka.A210331_112832_zahranicni_jhr


 Domnívám se, že je to další střípek do mozaiky, jak mainstream podvodně manipuluje s informacemi a díky sta miliardám dokáže zahltit řetězově celý prostor a ještě nás urážet z dezinformací a hoaxů. Prosíme čtenáře, nenechte se vmanévrovat do pozice ovcí a nebuďte slepí. Výše důkaz, dokonce kde se jedná o vaše zdraví je snad nadevše vypovídající, že šmejdi se nezastaví před ničím, ani před smrtí!