Takže po sedmi létech a zrovinka v době výhrůžek Nord Stream II a dostavby jaderné elektrárny, kdy Česká republika chtěla navíc nakoupit vakcínu Sputnik se zjistilo, že Rusové (možná) nechali vybouchnout soukromou firmu se starými krámy!

 

 Hamáček: Společně s panem premiérem průběžně informujeme naše spojence v NATO a EU a žádáme je o podporu.
 

Zvací dopis z roku 1968 a pak přijela vojska Varšavské smlouvy!

Vlastizrádci, kteří stáli za okupací: Těchto 5 mužů v srpnu 1968 zaprodalo Československo Sovětům

 

USA jsou před bankrotem, dramatický dluh narůstá, Rusové snižují dramaticky zadlužení, odcházejí z dolarové zóny, takže jako v Iráku? O co sakra jde?

Česká televize je v extázi, zjistila se závažná podezření a najednou...!

 

 

 Policie vyhlásila pátraní po mužích z roku 2014! Novičoky ze Salisburi!

Na základě JEDNOZNAČNÝCH důkazů získaných vyšetřováním našich bezpečnostních složek musím konstatovat, že existuje důvodné podezření o zapojení důstojníků ruské GRU, jednotky 291155 do výbuchu muničního areálu skladu Vrbětice v roce 2014!

A náhodně jsou to dva stejní jako v Salisburi a skákající morče na kliku, co tím sledovalo Rusko, že by vyhodilo soukromý sklad v roce 2014 a obrovský masakr byl dva lidi mrtví, a tím, že vyhodili soukromý sklad ohrozili USA?


Je to magorismus, nebo lidi se probudí jako v roce 1968, když k nám vstoupila vojska Varšavské smlouvy?

NATO spustilo mamutí cvičení Defender Europe 2021 a počátkem května se bude v Estonsku odehrávat vzdušný výsadek oddílů rychlého nasazení, to samé v Bulharsku a v Rumunsku! NATO uvedlo do pohotovosti skoro 30 000 mužů z celkem 27 zemí a cvičení probíhá v Pobaltí na hranici Ruska a na pobřeží Černého moře!

A šéf NATO přitom z agrese obviňuje Rusko, že si dovolilo v reakci provést cvičení vlastní armády na svých hranicích! Proč česká armáda narychlo reaktivovala zakonzervované stroje BVP ve skladech?

Proboha, co by měli dva Rusáci, NEBO RUSKO z toho, že vybouchne sklad ve Vrběticích, když chtěli dělat u nás zakázky?

 

To není normální. Jsou blázni?

A najednou se to vyšetří, když už čtyři roky tady řádí Dragouni a americké jednotky se přesouvají přes nás, přes Slovensko, v Německu posiluje USA a už dva roky Novotný a Kolář provokují na ruské ambasádě a sundavají sochy.

Kdo za tím stojí, po sedmi létech a najednou je PODEZŘENÍ!


Takže bude mobilizace, bude válka, nebo co je to za hry? A vyvalený a ubrečený Babiš s Hamáčkem vypadali jako naše vláda v roce 1968, když k nám vstoupila vojska Varšavské smlouvy!

A tlak USA, abychom naše území předali USA a Rusové odešli už je od roku 2000!

A hlavně, je podezření na dva novičoky, ale už je připraveno vyhostění celé ruské ambasády!

 A dle ohlasů sílí podezření, že USA v čele s Bidenem rozjely velmi vysokou hru a začíná být nebezpečno!