Po stopách jedné dezinformace, která se stala informací. Každý, kdo pohaní AstraZeneca je nebezpečný dezinformátor a houxař! Tvrdil to Vrábel Semantic Visions, zbankrotovaný, zneuznaný počítačový mág, který náhle vydělal miliardy jako honič dezinformátor a přítel Václava Moravce, tvrdí to i honiči vakcinace covid pod Pirátem Hřibem, primátorem pražským z Moravy od "Gottwaldova", tvrdí to i honiči Elfové.
 
 
 
 
Pic kozu do vazu
Připravuje Pirát Hřib a či ministr zdravotnictví Vrábelův "dezinformační pamflet" i na norskou, potažmo slovenskou (a další) vládu s AstrouZeneca?
 
 Co napsala anonymí bez podpisu pirátská Hřibova PRAHA.EU na náš protest, že oni dezinformují a naopak my ne?
 
Perla a myšlenkový výtrus z pražského magistrátu

...na našich webových stránkách ockovani.praha.eu je vyvrátit nepravdivé tvrzení, že společnost AstraZeneca,nenese za vakcínu proti covid-19 právní odpovědnost a odpovědnost si nese sám očkovaný. Současně je jeho cílem taktéž vyvrátit zavádějící sdělení, které předkládá myšlenku, že pakliže se farmaceutické společnosti vyvázaly z odpovědnosti, je toto jasným důkazem nebezpečnosti vakcín. Takové tvrzení není podloženo fakty.

Ve Vašem e-mailu, stejně tak jako v samotném článku na webu skrytapravda.cz, uvádíte citace, které však nemáte jakkoliv podloženy odkazem na zdroj a ani datem, ke kterému bylo toto vyjádření zveřejněno. Je dohledatelné, že zdrojem těchto citací je článek, který byl zveřejněn agenturou REUTERS dne 30. 7. 2020. Upustíme-li od faktu, že citace je vyjádřením pouze jednoho ze zástupců společnosti AstraZeneca...
 
 
Takže: není zdroj dohledatelný (zdroj tam navíc přímo samozřejmě je), aby následně ten samý pamflet PRAHA.eu tvrdil, že dezinformační zdroj je REUTERS!!!  a manažer AstraZeneca?
Kdo je tedy skutečným dezinformátorem?

 
AstraZeneca je bezchybná, skvělá a úžasná  a kdo tvrdí opak, je dezinformátor a snad i zločinec, hlásá pamflet na ministerstvu zdravotnictví
 
A PAK?
 

 
A přesně jak napsal

Nadávají nám do trollů a dezinformátorů. Avšak ukázalo se, že máme opět pravdu, když jsme pochybovali nejen o AstřeZenece, Johnsonu, ale o všech vakcínách-rychlokvaškách. Stále platí, že 99% z nás nemělo i bez očkování s nákazou větší problém.

A počty zemřelých s vakcínou v těle jsou stále přísně tajné.

 

Zde důkazy, aby to nemohlo být zase "zdezinformováno", jak je u propagandy EU zvykem!

 

 Pochybnosti o AstraZeneca se POTVRDILY. Pochybnosti o (ne)povinném očkování, kdy bez očkovacího pasu nikam smět nebudeme, se POTVRDILY. Přesto na Pirátské Hřibově PRAHA.eu či na ministertsvu zdravotnictví stále tento pamflet lze nalézt.

Vrábelova dezinformace zde stále je! A firma se ne "udajně" vyvázala, ale skutečně vyvázala!

Takže snad nyní naše nikým nevolené party dezinformačního centra Hamáčkova CTHH, Elfů a Manipulátorů Cemperů, stejně tak jako Vrábelů by měly napsat omluvu. Myslíte, že se někdo ozval a za poškození našeho (nejen našeho) webu se omluvil? Samozřejmě ne, špína se kydne, obsah se vyzvrací, ale úklid budou muset udělat až voliči. Ale je koho mimo SPD a Trikolóry volit?

Přitom v tom samém (našem) článku je napsáno, že vakcinace je důležitá, že vymýtila zákeřné choroby a že my, i naše děti za socialismu byli očkovaní a nikdo neprotestoval, což tyto pamflety zamlčují, ale že o rychlovakcínách proti covidu a mutujícím chřipkovým onemocněním jsou pochybnosti Vrábelové zmanipulují na "odpor proti vakcínám". A když pomineme evidentní lži, že není zdroj, aby se následně v témže dopisu napsalo, že zdroj je manažer AstraZeneca v prestižním REUTERS, je tragikomedie dezinformací dokonalá.

 

Zde důkazy: odkaz na inkriminovaný a zdehonestovaný článek z roku 2020

Za případnou smrt či poškození po vakcíně AstraZeneca si zodpovědnost nesu sám, a nikoliv výrobce? To snad ne!