Denně umírá na rakovinu kolem 80 lidí. Při stejném propočtu jako s covidem to je od 1.1. 2020 celkem cca 40 800 mrtvých na rakovinu. Žádný lockdown rakovina nebyl.    V souvislosti s nákazou koronavirem zemřelo v Česku od 1.1.2020 celkem 30 012 lidí. Počty obětí nemoci za den se nyní pohybují mezi 10 a 20. Na covid jsme udělali dva biliony dluhů pod názvem  lockdown covid.

 

V roce 2018 v ČR zemřelo na zhoubné novotvary 27 699 osob, což je 260,7 na 100 000 osob.

 

A zločinci jako Smejkal, Flégr, Kubek či Maďar - Parta sníh a MeSES nahnali lidi do sklepů.VŠECHNY: ZDRAVÉ I NEZDRAVÉ!

Za to dobu zemřelo kolem 160 000 lidí, několik milionů má deprese, prošvihlé léčby a hlavně prevence závažných chorob, rakoviny a dalších těžkých chorob pro pár měsíců slávy různých šmejdů!

 

Pokud se na ně připraví trestní oznámení, už vyhrožují, že utečou do USA a nic se jim nestane. (Smejkal, Zdeněk Hel atd.) Ostatní jsou politologové, vykladači a další komedianti jako Jan Kulveit z Future of Humanity Institute či politolog a sociolog Jan Kysela. A  ti prý za tento zločin zodpovědni nejsou. Jsou tam prý pouze jako podrtašky. Léky se blokovaly, ti, co je chtěli zkoušet, byli odstaveni a dehonestování - musíme kupovat drahé vakcíny z USA a komu se konta plní, se nikdy nedozvíme.

Na dezinformačním webu Aktuálně.cz píše známá postavička: Martin Fendrych

Experti z MeSES uštědřili Arenbergerovi lekci. Pokračují. „Není nám to jedno“

 
Mimořádně netypická, vzácná je reakce skupiny MeSES na rozhodnutí ministerstva zdravotnictví. Neurazili se, nezabalili to, pokračují.

Jenomže Martine Fendrychu, nám, občanům, to jedno není! Oni finančně nezodpovídají, duševně se jako naši občané nehroutí, nepřišli o majetky, ale my ano!

 

Korupce se nedá prokázat! Za zločiny nikdo potrestán nebude! A srovnání jsou jasná!

A Česká republika se ekonomicky, morálně a fyzicky zhroutila. Sakra, to nikdo není za tyto zločiny postižitelný?

 

P.S. A finále - udávají počet zemřelých nikoliv na covid, jako na rakovinu, ale s covidem, co spadl pod vlak, vypadl z okna a zlomil si vaz. A mrtvý s covidem...

Jo a prý umí anglicky, což my, přízemní Čecháčkové nedokážeme docenit, napsal MeSES Jan Kulveit. Expert FUTURE Kulveit!

 

 A zkuste si dovolit napsat, že výše počty jsou dezinformace!