Bude to hrozné a je to tím, že jedině vakcína značky Pfizer vám zajistí, že budete mluvit pravdu a poslouchat nic než pravdu zajištěnou vůdci z Bruselu. Jinak budou následky hrozné. Tak tyto šílenosti nám vykládají stomatologové, influenceři a youtubeři. A obdobné ječí Kubkové a Flégrové v čele se zářnou hvězdou Smejkalem, prý odborníkem.

 

Ten, kdo si je jistý, že nadpis je kravina a hovadina, hluboce se mýlí. Tímto stylem dělá propagandu vedoucí koordinačního týmu iniciativy Lékaři pomáhají Česku Radek Mounajjed v pořadu 360° CNN Prima News, Mišík, Háma, prostě každý, kdo dostane nějaké odbytné za plácání kravin v médiích. Helejte, když za naše peníze Brusel nakoupil miliardy vakcín, tak to do nás napíchá, i kdybychom měli zhebnout!

Samozřejmě nadpis je nadnesený, aby ukázal vakcinační zrůdnosti, ale moc se od skutečnosti neliší.

Pan odborník na vakcíny zubař Mounajjed se velice těší, až napíchá svého 12 letého syna, protože když ho nenapíchá vakcínou Pfizer, možná ani neotěhotní. Proto nepitvejte se v ministrech, ale opíchejte své děti, aby otěhotněly, hlásá z televize CNN Prima News tento propagační génius!

„Velmi se těším, až budu moci nechat očkovat svého dvanáctiletého syna,“ řekl. A prý i četl nějakou vědeckou práci. Ne tu, která byla předtím a popírá tu další. Tu předposlední. Nebo příští? Ale to je vlastně jedno. Prostě tu SPRÁVNOU!
Proočkovanost mladé a dětské populace je podle Mounajjeda důležitá zejména proto, že nikdo zatím neví, jaké následky do budoucna může mít onemocnění covid-19 na lidské zdraví, třeba i na plodnost. „Nikdo z nás neví, co covid v budoucnu udělá,“ řekl v pořadu 360° CNN Prima News.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ockovani-deti-stomatolog-radek-mounajjed-roman-smucler-covid-19.A210527_114936_domaci_ajez#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

 Všimněte si prosím, co nám nechtěně prozrazují, co nechtějí říct, ale to, co skutečně zaznělo: nikdo z nás neví, co to s námi udělá. A protože to nevíme, napícháme i své děti a vnoučata něčím, o čem nevíme, co to také s nimi udělá. Prostě jde miliardy dolarů... A vážně o to chudinky z Pfizeru chcete připravit? Tak alou a nažeňte děti na opíchání. Jinak vám vypadne jazyk a pravé ucho! A chápete, že ty miliardy dolarů za to stojí, aby nám zavřela Jourová a odborníci - stratégové na dezinformace ústa?

Vsuvka: včera mi volala sestřička, že už jsem měl být opíchaný. Dávno. Že můj věk, nikoliv imunita a zdraví, ale můj věk dle odborníků, kteří sice neví nic, ale odborně nám to vysvětlí, mi to prý nařizuje. A že to prý říkají i herci, zpěváci a stomatologové - zubaři, což jsou stejní odborníci jako influenceři a youtubeři. Tak jsem s díky a úsměvem poděkoval. Pochopila. Ona je totiž normální. Ať si dá druhou a třetí dávku Mišík a Háma. Nebo odborník Smejkal. Ten ví vše, co bude za deset let, pouze jako klimatologové neví, co bude zítra. Prostě je to odborník a rádce.

 Co dodat? A opět předem upozorňuji prolhané Manipulátory a lháře, dnes módně nazývané honiče hoaxů: základní vakcíny v mojí rodině máme všichni. Děti, vnučka... Nikoliv tyto rychlokvašené, na mutující něco, co občas odnese ten, co by stejně o pár hodin či týdnů díky svým nemocem zemřel. Nebo tloušťce. Těm to doporučuji, ale od mého prahu Smejkalové táhněte do pryč. Mimochodem, stejně jednou umřu a vy také!