Tak Brusel schválil prezidentem Venezuely Juana Guaidóa v roce 2020. Jenomže Brusel v lednu 2021 prozměnu oznámil, že opět hlasovali v Bruselu ministři zahraničních zemí jako Petříček aEvropská unie již neuznává lídra venezuelské opozice Juana Guaidóa za prezidenta země. Takže Venezuelané prý mají počkat, jakého prezidenta jim zvolí Brusel a USA. Komedie? Lež? Ne, to je dnešní demokracie podle not divných, jako je Jourová...

 

V Bělorusku je prý zase s 10,9% hlasů schválená Bruselem prezidentka Svjatlana Cichanouská, zatímco Lukašenko s 80,8% hlasů dle hlasování volby prohrál. A když to schválí Brusel, tak je to jasné a vše ostatní je dezinformace a hoax a kdo tvrdí, že prezidentem Venezuely je Maduro, Běloruska Lukašenko a Ruska Putin, páchá vědomou lež, kvílí excelentní Babišova neprolhaná Jourová. Sice pak trochu názor se soudružkou učitelkou Svajtlanou korigovali, a začali říkat s nevolí Lukašenkovi prezident, ale to víte, ten Lukašenko je zločinec, co slušného, mírového, nezkorumpovaného nadějného prozápadního novináře vyvlekl z letadla...

 A nějak se to klubíčko zamotalo: slušný chlapec, nenásilný novinář Raman Pratasevič běloruský byl zatčen a ono se vždy vše provalí

Je sice pravdou, že nové hlasování v Bruselu hodilo vidle do světonázoru Bruselu, že bruselem zvolený prezident Guaido nyní ani neprošel Bruselem a už není prezidentem, takže dezinformace, které údajně psaly dezinformační weby, se opět stávají informacemi a informace skvělého mainstreamu s rozpočty desítek miliard (všech, nejen veřejnoprávní) stávají se dezinformacemi.

To aby se v tom prase a Jourová vyznalo.

 

A pozor, co o svobodě, volbách a demokratičnosti západu prozradila sama zoufalá učitelka Svjatlana

Před pozváním prezidentka Svjatlana Cichanouská, oficiálně oznámila:

„Musím přiznat, ulici jsme ztratili,“ řekla ženevskému listu Cichanouská, která od loňského srpna působí v exilu. „Nemáme prostředky, abychom se stavěli násilím režimu na odpor,“ dodala.

Ano, čtete dobře: této dámě došly dolary a eura, takže na násilí už nemá peníze!

A ještě jednou: v Bělorusku na násilí proti Lukašenkovi došly západní peníze!!! Neskutečné! Ona je (promiňte) tak blbá, že to na sebe a opozici napráská!

 

Pokud zapochybujete, že by toto Bruselerm zvolená prezidentka přece o násilí nemohla vyslovit, důkaz najdete ve veřejnoprávním médiu třeba zde:

irozhlas

Ulici jsme ztratili.‘ Cichanouská přiznala porážku demonstrací 

„Nemáme prostředky, abychom se stavěli násilím režimu na odpor,“ řekla švýcarskému listu Le Temps opoziční vůdkyně Svjatlana Cichanouská.

LEŽ MÁ KRÁTKÉ (opět) NOHY!

 

Kalouskova hvězda pohasíná, Brusel zmlkl
 
A Pekarová? Savčenková, Feri...
 
 A tak i hvězda Tchajwanská Vystrčil a jeho parta po zvacím dopisu pro Savčenkovou (kde je jí dnes konec) zase prohlásil: Do Česka přijede v červnu význačná představitelka běloruské opozice Svjatlana Cichanouská. Má se setkat s ústavními činiteli a přednést projev v Senátu, jehož předseda Miloš Vystrčil (ODS) běloruskou političku do Česka pozval.
 
A že Brusel za naše peníze platí násilné převraty v zemích, které se před USA neplazí po zemi? To je vědomá lež, paní Svjatlana Cichanouská asi vše špatně pochopila, musíme jí to zde řádně vysvětlit. Přece, ta naše liberální bruselská propaganda je křišťálově čistá a kdo pochybuje, toho zlikvidujeme, vyřvává už otevřeně Babišova Jourová!