Nenávistné babičky by asi neměly zastupovat stát a jak Sommerová, tak nyní Němcová prozradily to, co se úzkostlivě tají: veřejnoprávní Českou televizi kontroluje pražská kavárna a extremisté kolem Moravce a hned nato napráskala Němcová BIS a policii, že vyhoštění Rusů je podvod. Neuvěřitelné!

 

„Ty volby jsou nebezpečný nástroj, protože volit může každý a volí i lidé, kteří nejsou vzdělaní, kteří se nezajímají o politiku, všechny ty souvislosti,“ zaznělo od Sommerové v roce 2019. A jsou to perly.

„Ti lidé, kteří se nemají příliš dobře, ti chudí, ať už vlastní, nebo nevlastní vinou, tak skáčou na špek. Čím víc lidí přijde k volbám, tím je to horší. Ta většinová společnost skutečně není vzdělaná...

 

Proto nám říkají, co si máme myslet, zatímco my si toho nevážíme

A nenávistná extremistka Němcová si nyní jako knihovnice pustila u Moravce hubu "na špacír" ještě víc. "Jsou nevysvětlené Vrbětice, a teď tady budou, co tady páchali dle všech informací, kterým JÁ DŮVĚŘUJI, tak tady páchali závažný teroristický státem páchaný terorismus a teď chtějí, aby tady měli otevřenou školu?" běsnila šílená senátorka Němcová.

Není snad staletími ověřeno: důvěřuj, ale prověřuj?

 

Ten dámský gambit snad prozrazuje vše, co přitom popírají: že jejich demokracie je založena na nenávisti, podlosti, nekompromisu a zvrácennosti.

Pod slovem gambit (ze starého výrazu v italštině dare il gambetto pro "nastavit nohu") se rozumí šachové zahájení, ve kterém hráč obětuje materiál, aby dosáhl nějaké poziční výhody, zostření hry nebo znepřehlednění pozice.

 

Kolářové, Řeporyjci, Drahošové, k nim dámské duo Němcová, nyní Sommerová, neboli počtem kolem sto lidí celkem, kteří za peníze manipulují s národem a když je dostanete do úzkých, nenávist na sebe prozradí, a i to, že demokracie pro ně znamená: jsme Bohem vyvoleni a vy jste, občané,  jenom naši podřízení, pouze naši lokajové. A kdo nejde s námi, jde proti nám, oprašují staré známé heslo.

Takže rozjetá Němcová nenávistí také oznámila ve 30 minutě druhé části Václava Moravce, že Vrbětice JSOU NEVYSVĚTLENÉ, tudíž říká to, co my všichni, ale DŮVĚŘUJE  všem, co tvrdí, že tady vozí Rusové kufry ricinu, rozhazují novičoky a bouchají Vrbětice jako Robocopové.

A proto škola pro ruské děti je šílená, protože msta musí být sladká: hlavně na dětech! Je to normální? Demokratka...

A jejich vůdce je Babišem dosazená Jourová, za kterou by měl Babiš nést tvrdé následky a za její nenávist k Čechům by měl premiér ze Slovenska nést zodpovědnost!

 P.S. Mimochodem, co točí Sommerová a na co dostává obrovské peníze? Protože točí o židovských ženách, feminismu a podobných tématech, je úžasná, i kdyby vše bylo sebeblbější. Prostě pochopila, co nese dnes body a peníze...