Vstup Jourové do ČSSD mnoho lidí překvapil, třeba i Miloše Vystrčila z ODS. Nešlo mu dohromady, že taková individualistka obleče levicový dres. "Vysvětlila jsem mu, že pocházím z chudých poměrů a nesnáším elitáře i snoby," popsala "skromná a nezištná" Jourová.

 

 

A ta skromná paní, co nesnáší elitáře skromně dále napsala:

Hejtman Vysočiny František Dohnal mi nabídl, abych šla dělat ředitelku krajského úřadu. "Drze jsem mu odpověděla, že ačkoliv si nabídky vážím, dělala bych ráda na kraji v jiné funkci. Funkce ředitelka není jejích kvalitám adekvátní. Je skromně neskromná. Chtěla jsem přivést investice na Vysočinu, stejně jako předtím do Třebíče.

Prostě ta skromná žena věděla, jak hýbat s penězi. Už tenkrát. Pak ji zavřeli za machinace s penězi. Ta skromná žena, která nemá ráda elitáře a snoby, se nějak zapletla. Prý se chtěla oběsit na podprsence. Měla kvalitní stahovací prádlo. Ale důkazy se nenašly, tak byla zase na svobodě.

A ta skromná Jourová, která nemá ráda snoby a elitáře pochopila, že se musí dostat ke zdrojům a tím jsou eurofondy. Tam se hýbá miliardami a nikoliv miliony. Věděla, jak na to. Mezitím přejela nějakou ženu. Ale byla to prý pouze narkomanka. Takže žádná tragédie. Prý se tím zdržela dokonce cestou za maminkou. Prostě lapálie. Na děti se vykašlala, měla prý ráda svoji práci. To jí sice mrzí, ale půl miliónu plat je půl miliónu. Se vším všudy to dělá skoro milion. Prostě skromná to žena. Ale kauza "Budišov" jí tu skromnou mzdu vzala,

Ta dobrá, nezištná paní Jourová si dala na hlavu pytlík, zaškrtila se podprsenkou, ale stal se zázrak: Prozřela.  A pak pochopila, že je jiná možnost: vystoupit z ČSSD, dát se k ANO, kam ji pozval na místopředsedkyni Babiš. A ona ví, jak hýbat s miliardami. Je skromná a to stačí. A ten hodný Babiš ji nabídl funkci. Funkci tak skromnou, která se neodmítá. Pracovat pro náš stát v Bruselu také za půl miliónu měsíčně +.

 

A nyní ta nezištná paní má opět plat více jak půl miliónu měsičně a trápí ji, že z reklamy jdou peníze těm, co mají jiný názor než ona.

A přemýšlí, jak je sebrat a dát je neziště těm, se kterými kamarádí. Je hodná, skromná a nezišná. Říká to o sobě. Ti lidé pomlouvají její práci, její těžkou dřinu, pomlouvají její chudý, řeholní život v Bruselu na žebráckou hůl, za žebrácký plat více jak půl miliónu korun. To přece musí každý pochopit, že je to žebračenka, myslí si Jourová a zasloužila by si asi víc.

 Jourová také zdůraznila zhoršující se podmínky práce pro novináře. „Vidíme to všude a bohužel i v Evropě. Novináři, kteří nejsou po chuti různým režimům a vládám, jsou dnes napadání osobně, nebo prostřednictvím sociálních sítí. Loni to bylo v EU skoro 900 případů pouze fyzických útoků. A to mluvím o demokratických zemích,“ uvedla evropská komisařka. 

Také chce pracovat jako soudce z lidu. Jsou zde temné síly, které píší jinak, než jim skromná Jourová nařídí. A to přece nejde.

Sama bojuje prý za absolutní svobodu projevu a názoru. Ten její názor je prý nezištně čistý, tak ho svobodně musí sdílet každý. A ona bojuje za čistotu rasy novinářské s plným nasazením.

A Jourová skromně ví, jak hýbat miliardami a jak je ohýbat. Už za to jednou byla v kriminále. Prý nespravedlivě.

 Ona ví, jak sebrat nezištně miliardy, protože ví, co si má kdo myslet. A pokud si to nemyslí, Jourová mu sebere peníze. Bez soudu, bez důkazu, jako slovenští Konspirátori.sk, jako bolševická prokurátorka Marie Polednová Spurná. S důkazy se zdržovat je nesmysl. Soudce by to mohl zamítnout. Ale stejně vyrazí do boje.

Lidé mají mít svobodu projevu, ale jenom na ten, který je správně bruselsky zcenzurovaný.

Jde přece nezištně o miliardy. Tak praví Jourová a ta to ví, neb nenávidí elitáře!

 

Brusel chce odstřihnout dezinfoweby od inzerce.

Musíme je vyhladovět, říká Jourová

Bez soudů, jako za bolševika!

Měly by si najmout dostatečný počet ověřovatelů v daných jazycích, aby se odstraňoval nenávistný obsah a zůstal ten, který je krytý svobodou slova. Aby se označovaly příspěvky, které budou v rozporu s fakty - jako dezinformace. V prvním kroku tedy budeme chtít ověřování informací. Ve druhém, pokud půjde o častý zdroj dezinformací, odříznutí od peněz. A ve třetím dojde na případné právní kroky proti šiřitelům dezinformací.

Všimněte si závažného: okradení o peníze a TEPRVE POTOM SOUD! Nikoliv jak je to v demokracii a právním státě: odebrání peněz na základě soudu. Prostě po bolševicku. Ukradení peněz bez soudu!

 

Prý bezkrupulozní lež, že "bude líp" vyhrává volby. Dostáváme se do situace, kdy bezskrupulózní lež vyhrává volby nebo referenda a kdy tento typ lži vydělává veliké peníze. Jako v případě brexitu a lži o ušetřených penězích pro zdravotní systém po odchodu z EU.Třeba já jsem lhala před funcí i ve fukci. Sliby, že díky "bude líp" jsem se dostala do Bruselu, ale byla to lež. Že jsem slíbila nápravu potravit a za to mi vypláceli miliardy byla děsivá lež, ale lidem pomohla. Dostali naději a ta umírá poslední. To by si měla myslet Jourová. Ale asi nemyslí, je skromná a nezištná.

Problém nastává, že dezinformace odhalená partičkou Jourové se po čase stává informací. Třeba ta o AstraZeneca. Za množstvím úmrtí po očování. Že je to ruská ruleta. Že člověk po vakcíně zemře i byz elastické Jourové podprsenky. Bude mít Jourová i odškodňovací fond pro nespravedlivě stíhané?


Zdroj: Jourová z ANO se chtěla zabít, dnes rozhoduje o vládě

 Brusel chce odstřihnout dezinfoweby od inzerce. Musíme je vyhladovět, říká Jourová