Jaká epidemie zasáhla Karlovu univerzitu? Tři  mladí profesoři náhle zemřeli a další umírají! Ve věku 45 náhle v pondělí zemřel teoretik fotografie, fotograf a pedagog Filip Láb, další den ve svých nedožitých 31 letech nečekaně zemřela vědkyně Kristýna Vysloužilová ,ve věku 42 let zemřel oblíbený pedagog právnické fakulty – odborný asistent katedry Alexandr Thöndel. Epidemie čeho?

 

Karlova univerzita je v šoku, na objasnění je dáno embargo a mlhavé žvásty!

Mnoho lidí se hlásí, že u nich umírají mladí lidé a už všech je odmítána diagnóza.

V zesnulém Thöndelovi studenti podle svých slov ztrácí mimořádně laskavého učitele a examinátora. Jeho kolegové z katedry si jej pak budou pamatovat jako výborného a zaníceného pedagoga.

Nejde o jedinou smutnou zprávu, která školu v červnu zasáhla. Z kraje měsíce ohlásila Univerzita Karlova úmrtí vedoucího katedry žurnalistiky při fakultě sociálních věd a váženého fotografa Filipa Lába. Ten zemřel ve věku 45 let. Jen o den později pak fakulta sociálních věd informovala, že v pouhých 31 letech skonala členka katedry marketingové komunikace a public relations Kristýna Vysloužilová. Vědkyni katedra popsala jako ženu, která měla měla dar kombinovat teorii s praxí a vést složité, velké projekty.

Zatímco šílení honiči s injekcemi pronásledují každého, kdo se pohybuje a jinak má zákaz cokoliv na veřejnosti dělat, zde jsou konkrétní zdraví lidé, které najednou postihla smrt! Najednou?

 

Umíráme ve jménu boha covida?

Chlíbku, Smejkale, Hořejší, Flégře, Kubku, kdo je smrtí těchto mladých lidí vinnen? Karlova univerzita není nějaká pochybná partička Elfů a Vrábelů, je to významná univerzita a studenti jsou v šoku.

Proč náhle umírají po injekcích zdraví lidé, u kterých se prý nedá určit smrt, pouze se konstatuje, že po vakcínách umírá méně lidí, než na covid?

 

Ve Velkých Hamrech v domově umřel naočovaný důchodce

Prý za jeho smrt může nenaočkovaná sestra. A pak se zjistilo, že covid mají v domově další dva manželé po druhé vakcinační dávce a mohli ovakcínovaného důchodce nakazit oni. Šílené zvěrstvo! Podvody a lži!

Ministře zdravotnictví Vojtěchu, okamžitě předstupte před národ a objasněte smrt těchto tří mladých lidí! V zájmu života a smrti národa neexistuje zákon o utajení a GDPR!