Deformovaný Quasimodo je popisován jako „odporný“ a „výtvor ďábla“. Narodil se s těžkým hrbem a obrovskou bradavicí, která mu zakrývala levé oko. A všude je popisován jako zrůda. A nyní Victor Hugo dostal strach, že půjde do českého kriminálu.

 

Sice Victor Hugo zemřel 22. května 1885, román Quasimodo - Zvoník od Matky Boží napsal v roce 1831, ale možná, kdyby ho napsal v roce 2021, byl by zatčen a popohnán před soud za výrazy, neslučující se s linií Evropských hodnot.

Pravděpoodobně by ho obžalovala státní zástupkyně Lenka Kocurová po žalobě "Nedohlubko", byl by honěn po soudech, protože zrůda neexistuje. Quasimodo byl pohledný chlapec, počat etérickou bytostí za měsíčního úplňku a Victor Hugo by musel jít za tato zvěrstva do kriminálu.

 

 ZAMĚŘENO NA NEZISKOVKY - JSOU SKUTEČNĚ NEZISKOVÉ?

"Státní zástupkyně z Okresního státního zastupitelství Plzeň-sever podala obžalobu, a to pro přečin podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod," sdělila ČT státní zástupkyně Lenka Kocurová. Škárka napsal, že předčasně narozené děti "budou mít IQ kolem padesátky a budou pro společnost pouze přítěží". "Pouze nějaká neziskovka se na nich napakuje. Stejné je to i s mentály," uvedl. Stát se podle něj "musí probrat a zbavit se zbytečných lidí".

"Lidé, kteří nejsou přínosem společnosti, ať už z důvodu mentální či společenské diskvalifikace (dementi, bezďáci, imigranti atd.), nesmí být společností protežováni. Zbavme se zbytečných," vyzval. Jeho záměrem bylo poukázat na to, že plod, který se podaří zachránit ve třetím měsíci, zákonitě nemá potřebně vyvinuté všechny orgány, což může být do budoucna zdrojem zdravotních a mentálních komplikací, napsal.

Jasně, napsáno to není dle bontonu (Slovo bonton je odvozeno od francouzského bon ton (dobré chování) a znamená zcela konkrétní pravidla slušného chování v určité společnosti) proslulého Gutha-Jarkovského, ale není podstatou žaloby spíše peníze neziskové organizace "Nedoklubko", kterých se vyrojily po roce 1989 tisíce  a skoro se nedá odhalit, která neziskovka jenom natahuje ruce bez odvedené práce a která skutečně pracuje?

To, že si neziskovka dá do tiráže či do upoutávky "pomoc potřebným", neznamená, že potřebným SKUTEČNĚ pomáhá. A když se porovná VÝROK ŠkarkY s podříznutím a vykrvením prezidenta Zemana, či totálně urážlivé výroky Řeporyjce Novotného...?

Toto nesjednocení byl největší zločin Nejvyššího státního zástupce Zemana a vedení státních zástupců. Vracíme do bolševických let, kdy byl trestně odsouzen pouze ten, kdo neschvaloval vedoucí úlohu KSČ A KOMUNISMUS? Akorát že slovo komunismus nahradilo sousloví Evropské hodnoty.

 

A co nás upoutalo nejvíc? Nechme přehnaný výraz Škarky, který se nepovedl.

Všimněte si zajímavé věty: "Výroky exposlance Jaroslava Škárky jsou pro nás naprosto neakceptovatelné, neboť svým obsahem zcela vybočují z hranic demokratické diskuse. V této věci hodláme po konzultaci s našimi právními zástupci podniknout další právní kroky," uvedla organizace na svém webu a říká ředitelka fondu Nedoklubko Lucie Žáčková.

Ano, čtete dobře: s našimi právními zástupci!

 

Neziskovka pomáhá nezištně, nebo si dámy našly dobrý šolich?

Takže tato partička má SVÉ PRÁVNÍ ZÁSTUPCE. Kdo z nás na to má? Nemělo by Nedoklubko zveřejnit, kolik SKUTEČNĚ peněz jde na ony nedonošené děti, kolik na platy a kolik na právní zástupce? Nebo to dělají  skutečně neziskově a pomáhají? Protože teprve potom budeme vědět, proč několik vět opět projednává justice!

 Prostě ministerstvo vnitra a financí by už konečně mělo udělat rozklad, které neziskovky pracují neziskově a které se tak jenom tváří pod srdcervoucí propagandou. To sousloví "naši právní zástupci" prostě neziskově příliš nevypadá. Vážně pracují všichni zdarma a z přesvědčení? Neziskově? I právníci po pracovní době? A pokud je to jenom nešťastné vyjádření, tak předem omluva, ale důkazy by měla předložit ministerstva k tomu příslušná, nikoliv reklama. A v mailech je podvodů na tahání peněz příliš...

 My, obyčejní lidé to prostě zjistit neumíme a právní zástupce si dovolit nemůžeme!