Česká republika byla obviněna ze znevýhodňování části obyvatel a aby dokázala Maďarsku a Evropské Radě, že dodržujeme všechny bruselské antidiskriminanční směrnice, na středního útočníka nastoupí prezident Zeman. Budeme světoví...

 

Je normálnější, když Zeman nastoupí s berlemi na hrot útoku, nebo když chce stejnopohlavní pár či muž porodit a  LGBTQIA vychovat dítě?

A co víc, za tento handicap chtějí homosexuálové a LGBTQIA mimořádné odměny, protože si to prý zaslouží, stejně jako prezident Zeman dostane za neodehraný zápas odměnu jako Ronaldo nebo nebílý Mbappé. Přece Zeman toužil být na hrotu útoku a to na pozitivní diskriminaci ve fotbale stačí!

 

Nenávistné výkřiky Pekarové hovoří za vše - zloděj křičí chyťte zloděje

Že si žádnou náhradu za  handicap Zeman nezaslouží, na hrotu útoku nenastoupí asi bere logicky každý. Prostě příroda Zemanovi nenadělila celoživotně zdravé nohy a musí být na vozíku. Je nemocný. Dokonce ani fotbal jako nešika nehrál. Příroda mu také nenadělila.

Že totéž i jiní bez nohy nemohou, pochopí nemocná společnost LGBTQIA také.

Ale když se na totéž zeptá prezident Zeman zrcadlově nemocné části občanů s handicapem LGBTQIA, nastane běsnění a vyhrožování. Není to jenom o spravedlnosti, kdy nemůže být jedna skupina zvýhodňována? (Byť pravda, svérázem Miloše Zemana vyjádřená)

 

 Takže kdyby chtěl prezident Zeman nastoupit v zápase o semifinále místo Schicka, lidé by ho poslali do Bohnic. Logicky. My také, samozřejmě. Když však chce chlap porodit dítě a někdo si poklepe na hlavu, nepošlou do Bohnic homosexuála či lesbu, do které vstoupí duch svatý, ale ty, co si klepou na hlavu a v čele jsou například  "liberální" čeští senátoři - extremistrická politická část. Nebo rovnou do kriminálu, jako parta kolem Jourové.

Když se houslistovi uřízne prst, má vystupovat jako rovnocenný zdravým virtuózům a k tomu být pozitivně upřednostňován? (Pozitivní diskriminace)

 

Znáte jméno ING. Stanislav Spanilý? Určitě ne!

A co Tereza Spencerová?

Před rokem zemřela nejlepší novinářka, která jako první dokonce udělala rozhovor s Bašárem Asadem. Excelentní novinářka. Po vraždění  a zvěrstvech Islámského státu a USA v Sýrii kvůli ropě. Nikam se neprolamovala, ač byla trans. Vystudovala Karlovu univerzitu. A pak ji nezačali nenávidět ÚDAJNÍ extremisté z pravice, ale ti správní: musela čelit agresi lotrů jako je Janďourek, Manipulátoři, Jakub Szantó a další SKUTEČNÍ EXTREMISTÉ, nenávistní, podlí a zákeřní, kteří ji už nedali pokoj do konce života. Zloděj křičí chyťte zloděje.

Za postupující normalizace s ní pak vyrazili všude západní bolševici - normalizátoři dveře. A Tereza Spencerová zemřela náhle dne 6. dubna 2020 ve věku 55 let na selhání srdce. Prostě ji uhnali k smrti!

Všichni víme, že prezident Zeman nemůže hrát fotbal a jezdí na vozíku, že homosexuálové a lesby nemohou mít děti, že slovo manželství je muž a žena spojením, že transsexuál je stejné, jako když má někdo nevyléčitelnou cukrovku, nebo houslista bez prstu a fotbalista bez nohy. Že černoch není bílý a běloch není černý, ale jenom někdo si ty SKUTEČNÉ DEZINFORMACE vynucuje násilím, zločiny, nebo vydíráním a klekáním.

Pozitivní diskriminace je zločin a toto je jedno z nich! Každý z nás si nese nějaký svůj kříž cestou bolesti na místo zvané Lebka, hebrejsky Golgota. Chápete skuteční extremisté, o co jde?

 

P.S. Možná je transs Králová slušný občan. Jako byla Tereza. Ale toto je o napadání cestou Prague Pride, klekání, vyhazování z práce, násilnému vlamování se tam, kam díky přírodě nepatříme a zneužívání svého handicapu k vydírání ostatních! Nic víc, nic méně! Kravina se Zemanem lidi ani nenapadne, ale pozitivní diskriminace je cesta normálnosti?