Stydím se, velice se stydím za vládní hochštaplery, které vodí vůdci z USA jako pimprlata na provázku a poctivě sledují každý americký pšouk. Za bolševika byl systém hrůzný, ale vytvářel skvělé odborníky a v každém oboru: od lékařů, vědců, sportovců, herců či zpěváků. A dnešní spodina jim bohužel (většinově) nesahá ani po kotníky!

 

Vážně je normální, že se bere vážně kufr s ricinem, partičky, chodící napříč Evropou s novičokem a sem tam si někde bouchnou, abychom po létech slyšeli od pochybných existencí: důkazy nemáme, veřejnosti je proto ani nemůžeme předložit, ale důkaz je v tom, že USA tomu věří.

 

Ta ubohost naší zahraniční politiky už snad ani nejde slušně komentovat.

To se nějaký pošuk  sebere, dojde na ruské velvyslanectví s bumáškou, na které je napsáno, že tady chodili dva Moravou, důkazy nejsou, ale ti dva si bouchli a Putine, pošli nám nějaké rublíky. Máme šílený dluh po Schillerové a bez rublíků se zhroutíme.

A Putin sáhne do šrajtofle a řekne: no jo, když máte blbou vládu, která vám udělala tak obrovskou sekeru, tak já vám to zamáznu. Bez důkazů, bez jasného obvinění.

 

A to ti pošuci věří, že z Putina, který už dle amerických zdrojů třikrát umřel na rakovinu, vydřou nějaké peníze, nebo zlato? Mimochodem, ať si řeknou Ištvánovi, který má stále nějaké zlato v sejfech po Nečasovi, které není Nečase a odmítá ho vydat.

Je možné, že zase nějaký blbeček říkající si Elf označí žádost o důkazy a trochu české důstojnosti za ruskou propagandu. Ti mladí inkluzivní nechápou, že píšeme, protože jsme zoufalí a lomíme rukama, co nás to vede za divnou, lokajskou společnost a že se hrozně, hrozně stydíme. Ať se jedná o Řeporyjce bojující na ruské ambasádě na multikáře, trapnou rodinu Kolářovu, hrdinně sundávající sochy s bojovným rykem slavného vítěze Sancho Panzy...

Je nám Čechům, milujícím svou vlast stydno. Komunistů se západ bál, ale tohle lokajské a trapné je na úrovni, že jsme snad ani hlouběji klesnout nemohli.

A musíme obdivovat ruské vedení, že se nesnižují k přesnému označení pošuků, dajících jakousi nótu, aby zachovali hrdinství. To není o proruském, či protiruském myšlení. To je o tom, že jenom debil, či zločinec obviní druhého bez důkazů. Dokonce důkazy nesmíme znát ani my, Češi! Prý je to tajné. Tak tajné, že to ani ty tajné služby natož americké nevědí. Ale mají zadání.

Befel je befel,  údajně nás Rusové zabíjejí, a naše vláda to chce utajit a tajné služby nám, Čechům, odmítají dát možnost chránit se?

Související  

A je to venku: Vrbětice byl atentát na Dluhoslava Sobotku. Tajné služby jsou v šoku.