Jak dlouho budou beztrestní ti, co sem ty zrůdy zvali, nebo je nechali volně do Evropy humánně procházet, dokonce lidi, kteří volí SPD sprostě uráželi stejně jako Okamuru, Václava Klause z Trikolóry či bývalého prezidenta Václava Klause?

 

O otřesném případu ze sousedního Rakouska, kde byla zavražděna teprve třináctiletá Rakušanka Leonie jste asi slyšeli. A co je ještě hrůznější?  Tu Afghánci nejprve zdrogovali extází a posléze postupně znásilnili. Poté, co se afghánské zrůdy uspokojily, dívku uškrtily. Podle informací “Krone” je faktem, že vídeňský úřad přidělil byt  hlavnímu podezřelému v obecní budově ve Vídni-Donaustadtu. O podezřelého se od léta 2015 také staral vídeňský úřad pro mladistvé MA 11.

Takže dostal onu pirátskou a Jourové legální bezpečnou eurounijní alternativu!!!

(Jourovou si dosadil Babiš, aby bylo jasno)

 

Krátce před zločinem, v úterý, proběhla rutinní kontrola, ale bohužel ne s osobním týmem na místě v jeho bytě, ale pouze telefonicky. Je také vášnivě diskutováno, proč údajný hlavní pachatel – 18letý Afghánec, který má podle policie za sebou několik předchozích odsouzení, nebyl deportován.

V České republice Piráti, STAN a Jourová za podpory BIS vedou zuřivou válku za umlčení proti SPD, proti Trikolóře (Svobodným a Soukromníkům), uráží je, nazývají extrémisty, protože prý migranti Evropu obohacují a víc lidí přežije, než migranti usmrtí! U nás dokonce nesmíme evidovat ani romskou kriminalitu a je průměrově smíchána s většinovou. Policista, který si evidoval romskou kriminalitu v šanonu, byl potrestán. A naposledy urážel Pirát-STAN Farský na Primě SPD a ANO!

Neboli pozitivní diskriminace pro Romy je inkluzivně evidovaná, kriminalita je připisována naopak nám, navíc my vybydlené byty a zdemolované okolí platíme. A manipulace s migranty, že zde nejsou, je obdobná.

 

Aby bylo jasno, přímo z Pirátského webu:

Boj proti nelegálnímu převaděčství

  • EU musí dlouhodobě a systematicky bojovat proti nelegálním převaděčům, jak přímo, tak i nepřímo tím, že poskytne uprchlíkům v ohrožení života legální a bezpečnou alternativu. To omezí prostor pro využití pašeráckých sítí kriminálními a teroristickými organizacemi. Peníze, které nyní migranti platí pašerákům, by pak mohli použít např. k pokrytí nákladů spojených s poskytnutím azylu a svých životních nákladů, což by podpořilo i evropskou ekonomiku.

 Takže Evropská unie má dostat peníze od uprchlíků, bude je sama brát ze člunů, stane se součástí pašeráckého gangu a tím podpoří evropskou ekonomiku? Děláte si legraci a vysmíváte se zavražděným, znásilněným  holčičkám a jejich rodičům? U Pirátů nepřekvapí...

 

Lež má krátké nohy, Piráte Dredo Bartoši, který už se cítíte býti premiérem. Vaše drogy a pomoc uprchlíkům už ukazuje své hodnoty. Dáte napospas migrantům své holčičky, až vám do tohoto věku dorostou? A odvolávat se na "hodné uprchlíky a migranty" je zvrácenost. Navíc ubytovny v Plzni, Kvasinách a jinde hovoří jasně...