Jak Rusové (ne)rozdrtily ropou USA a Skrytá Pravda dle Manipulátora Cempera vypustila HOAX... V čemže je ten podvod komsomolče Cempere?  Snadné odhalit. Předkládáme důkazy, že jste podvodník a lhář za peníze bůhví odkud!

 

 Ví vůbec Manipulátor Cemper, co je to KOMPARATIVNÍ VÝHODA?

Rusko nevydělalo na nízké ceně ropy, to pochopí i hlupák, ale na komparativní výhodě, kdy Rusko jelo na doraz, ale americké břidlice a USA se šíleně zadlužily! A takto dělají z lidí hlupáky, protože grafy o Rusku nepředloží v porovnání. My ano!

 

"Z webu „Skrytá pravda“ se šíří článek o tom, že Rusko prý údajně vydělalo na poklesu cen ropy." píše Manipulátor Cemper.

Milý komsomolče Cempere, Rusko nevydělalo na tom, že prodávalo ropu za 20 dolarů za barel, to by napsal jenom primitiv, ale že rozdrtilo břidlice USA, které se zhroutily a šíleně zadlužily, protože pro Rusko při ceně ropy 20 dolarů za barel to není ziskové, ale díky kurzu dolar - rubl a cena barelu v dolarech je těžba Ruska finančně na nule, zatímco americká těžba z břidlic musí dostat cenu minimálně na 45 dolarů za barel, tudíž je jasné, že americký ropný břidličný průmysl dostal v roce 2020 tak těžký direkt, že už se z něj nevzpamatoval a místo, aby USA v těžbě rozdrtily Rusko, Rusko díky devalvaci rozdrtilo USA. (Komparativní výhodou, což asi špatně chápete)

 

Mně nevadí, když blb vykládá rozumy a ještě si věří. Mně vadí, když blb, který netuší, co je devalvace, co je rating, co je kursovní a komparativní výhoda, uráží druhé a ještě dostává dotace na psaní hovadin a urážení všech, přestože lze snadno dokázat, že Cemper je skutečně bez servítek blb a kdo mu to platí, je úplnou záhadou.

Dokonce Cempera cituje i Hlavní město Praha vedené Pirátem Hřibem. A to už je spíše na žalobu!

 

A protože každá rovnice a každé řešení musí mít zpětné ověření, i zde předkládám jasné důkazy, že je manipulátor Cemper podvodník a nic než podvodník.

Je jasné, že při dvaceti dolarech za barel dostaly USA břidlice těžké, děsivě těžké rány a prostě padly na zadek. A když v roce 2012 - 2015 Obama plácal, že donutí Putina k pláči a těžba z břidlic převálcuje Rusko, byly to jen vekohubé řeči a Cemper převzal tyto žvásty s pokorou šaška a kopírovače. Ještě výraznější růst těžby Americe předpovídala Mezinárodní agentura pro energii (IEA). Ta minulý měsíc (rok 2012) odhadla, že Spojené státy se díky těžbě z břidlicových hornin stanou do roku 2017 dočasně největším producentem ropy na světě. Ano, těží nyní v roce 2021 skoro stejně, ale těžební průmysl USA a navázaná odvětví těžkého průmyslu jsou šíleně předlužená, mnohá v defautu a Rusko se směje! Chcete důkazy? 

V okamžiku, kdy se cena ropy v roce 2021 vyšplhala k 75 dolarům za barel a kurz je dolar - skoro 80 rublů, stačí velká násobilka, aby bylo jasné, že Rusko má obrovské zisky, zatímco USA před pár týdny na žádost prezidenta Bidena nějvětší dluh ve fiskálním roce za dobu existence USA:

  • První důkaz: Rozpočtový deficit Spojených států se v první polovině fiskálního roku vyšplhal na rekordních 1,7 bilionu dolarů (přes 37 bilionů Kč), což představuje zhruba dvojnásobek ve srovnání s předchozím rekordem.

    Schodek rozpočtu USA na novém rekordu. Dvojnásobném ...

    https://www.patria.cz › zpravodajstvi › schodek-rozpoct...
  • A Rusko?  4. 4. 2020 — "Rusku pomáhá jeho nízká úroveň státního dluhu, která je méně než 20 % (​hrubého domácího produktu), zatímco zahraniční dluh je plně kryt ... 

          Zahraniční dluh Ruska klesl nejníže od roku 2009 | Investiční ...

  • Důkaz druhý: USA měly těžbou drtit Rusko a to mělo plakat. A fakta?  Rusko těží nyní 10,61 miliony barelů, USA včetně těžby z břidlic na 11,08 milionu barelů denně. Zisk z těžby ropy díky mzdám v Rusku 1:80 je samozřejmě daleko vyšší. Náklady na těžbu z břidlic jsou 2 - 3 vyšší, než většina těžby v Rusku. Už jenom toto dává jasnou odpověď, kdo z ceny 20 dolarů za barel byl na nule a kdo se dostal do těžkých ztrát. Nyní, při ceně 75 dolarů za barel zadlužené ropné společnosti otevírají vrty a splácí dluhy, zatímco Rusové se vrací k obrovským ziskům.

Takže popis, že Rusko drtí USA může nazvat hoaxem pouze pitomec, nebo šmejd, který za lživou propagandu a urážky dostává peníze a nikoliv, aby seriózně popisoval fakta.

 

A nyní se podívejte pozorně v grafu na předložené důkazy: v okamžiku, kdy Putin (Rusko) rozdrtil ekonomicky břidličnou těžbu USA, je jasné, že Rusové mají dvojnásobný zisk poměru cena vrtů USA a těžba v Rusku a ještě v přepočtu 80x víc rublů za barel, než USA dolarů za barel. A to je právě ta kurzovní výhoda a nikoliv nevýhoda, jak vykládá Manipulátor Cemper a jeho prapodivní SKUTEČNĚ DEZINFORMAČNÍ přátelé!

Pozor na slovíčka, za prvé břidličnou těžbu, nikoliv těžbu jako takovou, protože i v USA mají levnou těžbu, ale nikoliv nákladově levnější, než v Rusku. Zaměstnance platí v USA v dolarech, Rusové v rublech, takže opět 80x větší ekonomická výhoda!

DALŠÍ DŮKAZ jak mainstream a především Cemper manipuluje: kdyby Rusko nedrtilo USA, ale naopak, zadlužovalo by se logicky Rusko. Přitom je to přesně naopak: hrůzostrašný dluh bez vojenského běsnění a vykrádání Sýrie, Venezualey apod. už prostě USA nemohou ustát. A dluh USA dramaticky stoupá. (Proti Rusku!) Proto se snaží dvacet let Rusko dostat na kolena a vrátit se k nerostnému bohatství, které Putin střeží jak oko v hlavě, když vyhnal všechny zahraniční podvodníky a zloděje v Rusku rabující!

Zde a není co dodat!

A zde číselně

Samozřejmě že to není jen zásluhou Ruska, to snad by mohli pochopit i méně chápající manipulátoři typu Cempera, ale ukazujeme dopady Rusko versus USA!

 

Kde bere Cemper drzost ostatní urážet způsobem, že vytáhne jednu větu a pak nadpis označí za HOAX?  Stejné dělá s profesorem Beranem a dalšími, protože se nebojí, že skončí na ulici hladový a zoufalý. Zatím je na SPRÁVNÉ STRANĚ PROBRUSELSKÉ!

Jak dlouho budou ještě tito konfidenti lidem ničit životy beztrestně? Cemper Manipulátor má pouze dvě možnosti: buď vyvrátit výše data, která jsou z přímých zdrojů z USA a Ruska, což je nepravděpodobné, nebo se omluvit za špinavé napadání a dezinformace. (Vynechme slovíčkaření, zda se má napsat že Rusko drtí, nebo pouze cenově válcuje)

 

P.S. Děsivé je, že tito lidé jako za Hitlera mají zatím podporu vůdců z Bruselu a tak si mohou bez důkazů, pouze manipulativně vytržením několika vět psát o druhých, co chtějí. Opakuji, zatím! A mimochodem, proč se USA rvou o vývoz nerostného bohatství, když to údajně dělají pouze rozvojové státy? Tak co jsou dnes USA?