Rýmička Karla Gotta, Františka Nedvěda, Ladislava Smoljaka či Davida Bowieho? No a co? Neotravujte, je tady kšeft za sta miliard dolarů covidový a vy budete odkláněk občany k nějaké banální rakovině?

 

Covidový teror: je někde každý den hlášení, kolik lidí zemře denně na rakovinu a blokuje vláda s Jourovou západní rakovinové potraviny?

Víte, že ročně zemře na rakovinu daleko víc lidí, než na údajný koronavirus? Nevíte?

Tak zde jsou data!

Miliardy se musí otáček...

 

 Na koronavirus ÚDAJNĚ zemřelo 30 333 k datu 13.7.2021 11:33 sec.

Neboli za rok a půl 33 000 lidí zemřelo prý ve spojení s koronavirem, i když některá data ukazují, že skutečně pouhá třetina  zavinila cestu ke smrti. Ale vlády to tají, je v tom příliš stovek miliard dolarů, než by říkaly pravdu.

V ČR je ročně průměrně diagnostikováno více než 87 000 pacientů se zhoubným novotvarem. Ročně v souvislosti se zhoubným nádorem umírá cca 27 000 pacientů.  Celkem v ČR žije cca 600 000 osob se zhoubným novotvarem nebo s minulostí tohoto onemocnění. 

Statistika hovoří jasně: každý 3. obyvatel České republiky v průběhu svého života onemocní rakovinou. 

  • V roce 2017 bylo v České republice nově diagnostikováno 86 819 pacientů se zhoubným novotvarem. 
  • K 31. prosinci 2017 žilo celkem v České republice 577 373 osob, u kterých bylo v daném roce nebo dříve diagnostikováno onkologické onemocnění. To je jako by onemocněli všichni obyvatelé našeho druhého největšího města Brna a ještě navíc celý Turnov. Tolik onkologicky nemocných mezi námi žije!

Neboli za rok a půl na koronavirus ÚDAJNĚ zemřelo 33 000 lidí, navíc s pochybami, na rakovinu za stejnou dobu 40 000 lidí. Na skutečnou, potvrzenou rakovinu, mnohdy za šílených bolestí a asi každý důkazy zná.

Přesto jsme na koronavirus udělali paniku, zaplatili za něj 1,5 biliónu korun, musíme žít ve sklepech a jsme jako lovná zvěř.

Další důkazy

A rakovina sem smí díky Jourové, přítelkyni Babiše ze západu a z Polska stále díky potravinám a chemii dál a Jourová za to má šílený plat, za který by byl už kdejaký zaměsnanec u soudu a musel by ho vracet. A Jourová má dokonce důchod, jaký má možná 150 důchodců dohromady. A dezinformační komando, jako Cemper -  Manipulátor, Šlerka z údajné nezávislé komunity či Elfové Vrábela a Moravce osočují, že zveřejníme li tato data, stáváme se dezinformátory my a beztrestně to dávají na internet, protože je Jourová, Babiš a Brusel chrání!

 Kdyby fungovala justice, museli by být v kriminále, až by zčernali! A nejen čeští! A zatím máme nové multimilionáře s báječnou komoditou: strachem na covid s celosvětovou reklamou!

I když vlastně omluva justici: Vojtěch a jeho zločinné komando má imunitu?

Související

Až SPD převezme ministerstvo vnitra, musí ihned prověřit propojení na americké farmaceutické firmy!