Covidová totalita se musí prověřit až do poslední koruny. Těžko uvěřit, že to svinstvo píchající do našich dětí a vnoučat propagují nezištně!

 A sám Babiš vládu nesestaví! A jeho dcera se vakcínám vyhýbá. Ví asi proč!

 Ten, kdo vydírá zdravé občany, či dokonce děti by měl dostat doživotí.

Bez pardonu.

Důvod vydírání je prostý: volby!

I kdyby zde žádné nebezpečí nebylo, je třeba vytvořit paniku, aby pak Babiš ukázal, jak covid zvládl a všechna úmrtí na vakcíny do voleb zatajit!

Připravuje Vojtěch sudy do Orlické přehrady, pokud lidé nebudou dávat pro americké firmy výpalné? Vydírání šílence Vojtěcha nebere konců a je čas se zamyslet, co dál!

 

Nezákonná opatření vlády - zatím bez trestu

Jmenovitě je třeba prověřit finanční toky těchto osob:

právník ministr zdravotnictví Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA 

 MUDr. Kubek Milan

člen MeSES MUDr. Daniel Dražan

imunolog Prof. RNDr. Václav Hořejší, CSc.

MUDr. Petr Smejkal

MUDr. Rastislav Maďar

 

Je děsivé, že mladí lidé jdou na vakcinaci kvůli dovolené či že jsou vydíráni v zaměstnáních ministrem Vojtěchem a pak jásají, že po vakcíně přežili. Vojtěch každé úmrtí po vakcínách zamete pod koberec s tím, že to není prokázáno a nikdo nemá právo na pitvu.

Přesně pro tyto zločiny, aby se nezametly pod stůl je třeba volit SPD a Trikolóru: všechny transakce za covidové vydírání se musí zdokumentovat, odhalit a potrestat viníky!

 

Zdravotní stav a rizika závažného průběhu covid-19, jako jsou:

 obezita (BMI více jak 35 kg/m2),

diabetes mellitus,

preexistující hypertenze,

závažná chronická a onkologická onemocnění,

astma bronchiale.

 

A co oznámil dokonce Roman Chlíbek? Čtěte pozorně!

 U některých věkových kategorií už jsou přínosy vektorových vakcín jako AstraZeneca nebo Johnson & Johnson skoro stejné jako rizika vzniku krevních sraženin po jejich podání. Teprve u osob starších 60 let začíná přínos očkování převyšovat možné riziko vzniku specifických vedlejších účinků. I proto jsme nyní podávání těchto vakcín věkově omezili, uvádí pro Aktuálně.cz vakcinolog Roman Chlíbek.

 To znamená, že když se očkováním u jedné osoby předejde těžkému průběhu covidu-19, tak už vůči tomu nyní stojí riziko, že průměrně u 1,1 osoby dojde ke vzniku krevních sraženin.

Výskyt krevních sraženin u ostatních vakcín fungujících na jiném principu zatím podle Chlíbka není známý. "Ještě se to u mRNA vakcín neobjevilo v takovém počtu, aby se tím Evropská léková agentura zabývala a začala přehodnocovat, jestli pořád ještě převažují výhody nad případnými riziky. Takže pravděpodobnost vzniku krevních sraženin u mRNA vakcín je zatím nižší než u vektorových vakcín," vysvětluje vakcinolog.

 A s těmito závažnými informacemi přichází Chlíbek, když Vojtěch vydírá celý národ a vyhrožuje vším možným, pokud odmítne nejen mRNA vakcíny?