Médii dnes proběhla šílená manipulace: Česká republika loni získala z rozpočtu Evropské unie o 85,7 miliardy korun více, než do něj odvedla, informovalo ministerstvo financí.

 

A s touto dezinformací, lépe řečeno manipulací pak operují extremističtí bojovníci proti dezinformacím. Nastal čas občanům České republiky vysvětlit, o co skutečně jde.

Vážně jsme na spojení se západem tolik zbohatli?

NE!

Omlouvám se důchodcům, ale je to nejlépe na nich vysvětleno, jak se s námi žongluje a manipuluje.

Důchodce dostane důchod 10 000Kč. Za rok je to 120 000Kč.

Stodvacet tisíc za rok, to je přece důchodce s tímto důchodem boháč! A pak takový bohatý důchodce ještě dostane 5000Kč navíc a co chudáci pracující, kteří pracují a 120 000Kč za rok neušetří?

Samozřejmě je to stejná dezinformace, jako vydává MF. Teda spíše manipulace.

Protože tím nám chtějí ukázat, jak ta božská EU si utrhne od úst, aby nám přilepšíla na životě, protože jinak bychom umřeli hlady!

Vážení důchodci, samozřejmě z důchodu 10 000Kč neušetříte nic! Protože je to pouze příjem sice přesného čísla, ale stejně tak zavádějícího čísla! Kde je v tom cena za bydlení, elektřinu, jídlo a sami si můžete doplnit, co vám zbyde. Možná nic a ještě zoufale šetříte.

 

A takto je to s oním JEDNÍM KLADNÝM číslem, kdy média uvádějí tyto titulky.

Česko loni získalo z EU o 85,7 miliardy Kč více, než samo zaplatilo

Pokud to zveřejní ekonomický server pro ekonomy, je to v pořádku, protože oni si (i když mnozí ne) umí dosadit i výdaje, reexporty, daně a pak porovnat.  Toto číslo z MF je správné jako když důchodce bude mít důchod 10 000Kč, ale už se zatají, co kam jde a jak.

 

Ve skutečnosti je to přibližně takto. Proč přibližně? Každý rok se mění, takže číslo není stálé a lze ho upřesnit až po závěrečném účtu!

Graf s připočtením vnitropodnikového účetnictví a dalších položek

 

A toto číslo zářné pomoci z EU je jen jedna z mnoha položek, ve kterých jsme jinak ve finále těžce ztrátoví!

My totiž za minulý rok opět totálně zchudli, protože díky propojení se západem odvádíme šílené dividendy, díky vnitropodnikovému účetnictví vyvádíme další sta miliard a pak další, o kterých se také nepíše: půjčujeme Německu kvalifikované lékaře a zdravotní sestry, ale odstupné nám za jejich vzdělání jako u sportovců Německo, Rakousko a další státy neplatí. Dále vyrobíme zboží, auta atd., Německo si k tomu přirazí (dle některých zdrojů) až 30% a bezpracně bohatne, zatímco my do Ruska a jinam za plnou cenu nesmíme vyvážet. Z naměřených hodnot mimo jiné vyplývá, že kolem 50% exportu do Německa zde neslouží k pokrytí domácí spotřeby, ale k dalšímu vývozu. A tak i statistiky vývozu např. do Číny jsou jiné, než se nám politicky předkládá!

 

Vypracovaná od nedávno zesnulého experta profesora ekonomiky Michala Mejstříka

 

Jak se ty fígle dělají a Němci se smějí? Např.:

  Za 300 až 500 eur měsíčně získají německou adresu s kanceláří obvykle v nějaké kancelářské budově a německé telefonní číslo, které mohou uvádět na svých webových stránkách a vizitkách, mohou si najmout německy mluvícího pracovníka, jenž se do telefonu bude představovat jménem jejich společnosti, a budou tak působit jako německý subjekt. Český podnikatel sice touto formou nezíská právní subjektivitu, ale marketingově se může prezentovat jako německá firma a Německo bohatne za výpalné. (Info z CzechTrade)

I když to zní možná překvapivě, poslední oficiálně dovezenou škodou auto na severoamerický trh byl model 135 GLi, který si v roce 1989 koupil jistý Kanaďan Alex Dresler za 4 960 dolarů.

 

  „Německo je prostředníkem, přes kterého vyvážíme (reexport za přirážku) výrobky dále do světa,“ potvrdil ředitel odboru zahraničně ekonomických politik ministerstva průmyslu a obchodu Martin Pospíšil. Samozřejmě s tučným ziskem pro Německo, které se v odhadech uvádí až oněch 30%!

 A mohli bychom pokračovat, ale zahltit vás čísly na našem webu nechceme. Je to sem vloženo pouze pro fanatické zastánce EU, kteří nás osočují, že díky EU jsme zářně bohatí a máme onen 86 miliardový zisk. Nemáme, je to žonglování s čísly, kdy je vám ostatní zatajeno. A je to i odpověď extremistickým manipulátorům a Elfům, kteří se na podvodu podílejí a čísla zpochybňují!

Každý si výše může dohledat!

Pro veřejnost by mělo ministerstvo financí dát "lidový název": kolik korun ročně proudí z práce českých lidí na západ CELKOVĚ a kolik peněz jde ročně k nám?

A dostali byste se k výše tabulce, ale umíte si představit, jak by rychle nastartovalo referendum o bytí v EU, kdyby mainstream v čele s Českou veřejnoprávní celou pravdu odhalil a všem občanům data zveřejnil?