O dvě a půl bilionu korun oloupila ČNB občany České republiky od roku 2013, aby se udržela u moci tato prapodivná vláda křesťanských komunistů podnikatelského typu, založená na dotacích. A s nadsázkou: zatímco do dnešního dne mohla vést vládu partička hochštaplerů, nyní nastává skutečná práce pro ministerstvo financí a ministerstvo práce a sociálních věcí.

 

Co se nyní bude dít?

První dny asi skoro nic a to je štěstí pro současnou vládu. Rusnok a prezident Zeman oznámili velkým exportérům, že se mají zajistit a pojistit na rok, až dva dopředu na kurzové změny a ti tuto totální zlodějnu náležitě využili. Ani se nedá predikovat, zda dočasně kurz posílí, nebo zeslábne, protože na to příští dny nebude mít vliv ČNB, ale spekulanti na burze.

Od května ale budou muset nejslabší hráči na trhu počítat, že kurz bude posilovat, pokud bude ekonomika nadále přehřátá a nebudou lidi na práci. (Termín přehřátá se používá v silnějších expertních dimenzích, ale my to zde použít můžeme)

Takže během měsíců přestane být výhodné najímat kamiony, naše mzdy proti západu začnou posilovat, začneme se vzdalovat Slovákům a dobré firmy začnou dávat nabídky na nákup technologií, místo námezdních sil z východu.

 

Jak je pak budeme posílat zpět na Ukrajinu, do Bulharska a do Polska je čirou záhadou.

 

V roce 1953 byla obdobná loupež

 

Československá měnová reforma (1953)

 
 
Prezident Antonín Zápotocký, za jehož vlády byla reforma provedena.

Československá měnová reforma z roku 1953 byla měnová reforma československé koruny provedená 1. června 1953, kterou se tehdejší komunistická vláda snažila dosáhnout znehodnocení měny, vypořádat se s přídělovým systémem, zastavit černý trh a také snížit poměr poptávky vůči chudé poválečné nabídce. Tehdejší mocí byla reforma prezentována jako vítězství pracujícího lidu a úder buržoazii, důsledkem však bylo znehodnocení úspor, propadnutí vázaných vkladů všeho obyvatelstva a pokles jeho životní úrovně.

 

A toto se stalo i pod vládou Babiše, Sobotky a Bělobrádka.

Všem nám poklesla tragicky životní úroveň, stali jsme se státem pošťáků a převozníků, všude kolem nás zaneřádili logistickými centry a kamiony a přidaná hodnota byla nula.

Teprve nyní se začne pozvolna narovnávat prostředí a je škoda, že skutečný konec intervencí se projeví až v zimě, spíše na jaře příštího roku a to už Sobotka, Marksová budou bůhví kde, Singerovi zajistili teplé místečko a okradenými budeme pouze my, jako to bylo v roce 1953.

Pravda, komunisti ještě nejbohatším navíc ukradli vklady, ale při devalvaci to už tak velký rozdíl není.

 

 

Škoda, že za tento zločin nemůže být nikdo potrestán hned a teď!

 

 Byl horší Hitler s totálním znehodnocením měny a následnou válkou než ČNB? Není čas na zatýkání? Připravuje nás ČNB a Sobotka na euro?

ČNB a Rusnok vraždí Českou republiku tempem Adolfa Hitlera a formou Islámského státu!